Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012



Ανακοίνωση – κάλεσμα

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης καλεί τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, όλο τον κόσμο της δουλειάς που απειλείται με την πιο άγρια εκμετάλλευση του κόπου του τις μέρες που έρχονται, τους ανέργους που πληθαίνουν όσο εντείνεται η επίθεση και απειλούνται με εξαθλίωση, και τους νεολαίους για τους οποίους το κεφάλαιο και ο ιμπεριαλισμός ετοιμάζει ένα μαύρο μέλλον, να οπλιστούν με τη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και να μπουν μαζικά στο δρόμο του αγώνα.
Οι εργάτες της Χαλυβουργίας 79 μέρες τώρα δίνουν ένα κρίσιμο αγώνα για τη ζωή τους. Μέρα με τη μέρα στον ίδιο αγώνα μπαίνουν και άλλα σωματεία (ΑΛΤΕΡ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΑΦΟΙ ΛΟΥΚΙΣΑ, ΜΥΛΩΝΑ, 3 Ε ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ και ο κατάλογος πληθαίνει).
Στο δύσκολο συσχετισμό απέναντι στη σύμπνοια του συνόλου του αστικού προσωπικού στη βάρβαρη επίθεση, η πρωτόγνωρη αλληλεγγύη που αναπτύσσεται στους απεργούς σ’ όλη τη χώρα είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα.
Οι εργαζόμενοι, ο κόσμος της δουλειάς έχουμε το δίκιο μα δε θα το βρούμε αν δεν αντισταθούμε μαζικά και αποφασιστικά.
Να συμβάλλουμε για ν’ ανοίξει χωρίς καθυστέρηση ένας νέος πιο αποφασιστικός γύρος αγώνων κόντρα στο νέο πιο βάρβαρο μνημόνιο που ετοιμάζουν. Η συγκέντρωση συμπαράστασης στον αγώνα των Χαλυβουργών μπορεί να είναι μια σημαντική αρχή της νέας χρονιάς αγώνων.
Όλοι την Τρίτη 17 Γενάρη
στις 7.00μ.μ. στην Πλατεία της Αγοράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου