Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Και άλλα φονικά πλοία στη Σούδα,μεγαλώνουν οι κίνδυνοι για το λαό!

Από νωρίς το πρωί κατέπλευσαν στην Σούδα,σύμφωνα με πληροφορίες από τα χανιώτικα σάιτ, τέσσερα πλοία του πολεμικού ναυτικού της Ινδίας προερχόμενα κατευθείαν από την Βομβάη, από όπου απέπλευσαν στις 5 Απριλίου.
Δύο φρεγάτες,ένα πυραυλοφόρο και ένα σκάφος υποστήριξης του πολεμικού ναυτικού της Ινδίας,με αριθμό πληρώματος συνολικά πάνω από χίλια άτομα ήρθαν στα Χανιά για ανεφοδιασμό και αναψυχή των πληρωμάτων, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος παραμονής τους στο λιμάνι της Σούδας.

Ολοένα και συχνότερη η ''επίσκεψη'' τέτοιων πλοίων του θανάτου,που καταδείχνει ότι πράγματι η βάση της Σούδας ετοιμάζεται να γίνει πραγματικό διαμάντι των αμερικανονατοϊκών και εφιάλτης για το λαό μας και τους  λαούς της γύρω περιοχής.
Την ίδια στιγμή που οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές εντείνουν την αντιπαράθεση και κάνουν επίδειξη δύναμης στις άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις,θέτουν επιτακτικά την αναγκαιότητα αναβάθμισης της βάσης της Σούδας,για να εξυπηρετεί καλύτερα τα σχέδιά τους στην κρίσιμη αυτή περιοχή.Ένα στρατιωτικό ορμητήριο που όχι μόνο είναι πρόκληση για τα ειρηνικά,αντιιμπεριαλιστικά αισθήματα των χανιωτών αλλά μας βάζει και στην δίνη του πολέμου!

Δραματικά επικίνδυνες εξελίξεις,που θέτουν την αναγκαιότητα και το καθήκον σε κάθε εργαζόμενο,νεολαίο,αριστερό,αγωνιστή  να καταγγείλει τους σχεδιασμούς  κυβέρνησης και ιμπεριαλιστών,να συμβάλλει αποφασιστικά στην συγκρότηση αντιπολεμικού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος,ενάντια στις βάσεις του θανάτου,με κατεύθυνση προάσπισης της ειρήνης και της φιλίας μεταξύ των λαών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου