Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Ανακοίνωση-Κάλεσμα στην Εκδήλωση-συζήτηση της Πρωτοβουλίας Αντίστασης την Τετάρτη 12 Ιούλη στις 8.00 μ.μ. πλατεία της Σπλάντζιας


Το ξεπέταγμα των βάσεων του θανάτου είναι ένα κρίσιμο ζήτημα για τη ζωή και το μέλλον στον τόπο μας. Είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση, υπόθεση της πάλης του λαού μας και ταυτόχρονα του μετώπου πάλης των λαών της περιοχής ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό.
Η επίγνωση της δυσκολίας, της απαιτητικότητας αλλά και της αναγκαιότητας αυτής της υπόθεσης είναι προϋπόθεση για τη συμβολή σ’ αυτή την υπόθεση.

Ταυτόχρονα είναι αναγκαία η επίγνωση πως η μοιρολατρία και ο πασιφισμός δίνουν έδαφος στην πολιτική που επεκτείνει επικίνδυνα τη συνεχή δραστηριότητα της βάσης της Σούδας και συνολικότερα μετατρέπει τη χώρα μας σε πολεμικό ορμητήριο του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.
Είναι αναγκαίο να βρούμε την δύναμη, το κουράγιο για να υπηρετήσουμε τη γραμμή της μαζικής πάλης για να αντισταθούμε αποτελεσματικά στην επέκταση της βάσης και τη δραστηριότητά της και να βάλουμε ξανά παρακαταθήκες στον σπουδαίο αγώνα για το ξεπέταγμα αυτού του καρκίνου από τον τόπο μας.
Χανιά 10-7-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου