Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ανταπόκριση από την εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Αντίστασης ενόψει της απεργίας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συζήτηση που διοργάνωσε η Πρωτοβουλία ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στο εργατικό κέντρο, ενόψει της πανελλαδικής απεργίας στις 14 Δεκέμβρη. Περίπου 40 άτομα παρακολούθησαν τόσο την εισήγηση ,όσο και τις τοποθετήσεις που ακολούθησαν. Στη συζήτηση έγινε αναφορά στα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζεται να ψηφίσει η κυβέρνηση για το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης και αυτά που προβλέπονται  στον προϋπολογισμό του 2018.Τονίστηκε ιδιαίτερα η αναγκαιότητα  να δυναμώσουν οι εστίες αντίστασης μπροστά στην επερχόμενη αντιλαϊκή λαίλαπα.
Ο συντονισμός και η κοινή δράση όλων όσων αντιλαμβάνονται ,ότι  ο λαός και οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να ελπίζουν τίποτα  από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, ότι δήθεν το τούνελ τελειώνει και έρχονται καλύτερες μέρες . Γιατί η μόνη απάντηση στην αντεργατική καταιγίδα είναι  η μαζική λαϊκή αντίσταση και διεκδίκηση,  για να μετατραπεί η οργή και ο  θυμός που τα καλύπτει η απογοήτευση και η ηττοπάθεια , σε οργανωμένο αγώνα.
Γι αυτό έχει σημασία την Τρίτη 12 Δεκέμβρη στις 7μ.μ να εκφραστεί μαζικά στην συγκέντρωσης η αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό.
 Να συμμετέχουμε στην απεργία   και να διαδηλώσουμε στις 14 Δεκέμβρη .Η Πρωτοβουλία ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ  καλεί σε προσυγκέντρωση  την Πέμπτη 14/12 στις 10πμ στo δημαρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου