Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό| Κάλεσμα σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Κυριακή 12/11, 12μμ, πλ. Αγοράς

Το σιωνιστικό κράτος-δολοφόνος εδώ και ένα μήνα μακελεύει το λαό της Γάζας. Βομβαρδίζει νοσοκομεία, σχολεία, κατοικίες με απολογισμό ως τώρα πάνω από 10.000 νεκρούς. Στόχος του, ο εξανδραποδισμός των Παλαιστινίων από την ίδια τη γη τους, η εξαφάνιση του Παλαιστινιακού ζητήματος. Έχει την προκλητική, ανοιχτή στήριξη των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, που στηρίζουν το μαντρόσκυλο τους με αεροπλανοφόρα και πυρηνικά υποβρύχια, τρομοκρατώντας τους λαούς της περιοχής.

Η ελληνική κυβέρνηση σε κρεσέντο υποτέλειας στους ιμπεριαλιστές δίνει γη και ύδωρ για να δολοφονείται ο Παλαιστινιακός λαός. Παρέχει λιμάνια και αεροδρόμια προς χρήση απο τις ΗΠΑ. Η βάση της Σούδας είναι σε πλήρη λειτουργία, γεμάτη με τα σιδερικά του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Το σύνολο του αστικού πολιτικού προσωπικού στηρίζει διπλωματικά και πολιτικά το σιωνιστικό-φασιστικό κράτος του Ισραήλ στο έγκλημα που διαπράττει. Τα "καλά παιδιά" των Αμερικάνων είναι και αυτά συνένοχα στη δολοφονία ενός λαού, έτοιμα να χύσουν και το δικό μας αίμα αν τους ζητηθεί.

Ο Παλαιστινιακός λαός δίνει ένα δίκαιο αγώνα για μια Λεύτερη και Ανεξάρτητη πατρίδα απέναντι σε ένα πάνοπλο κράτος και τους προστάτες του. Οι λαοί της περιοχής, οι λαοί σε όλο τον πλανήτη καταγγέλλουν στους δρόμους τη σφαγή στη Γάζα και διαδηλώνοντας ότι "από το ποτάμι μέχρι τη θάλασσα η Παλαιστίνη θα ελευθερωθεί!"

Είναι κρίσιμο το δυνάμωμα της αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό. Να αντιπαλευτεί μαζικά η πολιτική της εμπλοκής στο πόλεμο που σέρνει το λαό σε θανάσιμους κινδύνους. Ενόψει και της φετινής επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου να ακουστεί ξανά στους δρόμους της πόλης μας το σύνθημα  "του Νοέμβρη είναι εντολή, έξω οι βάσεις και οι Αμερικανοί".

Αναγκαίο να μπει το ζήτημα με μαζικές διαδικασίες σε σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους, όπου ζει, εργάζεται και σπουδάζει λαός και νεολαία.

Απαραίτητο να παρθούν πρωτοβουλίες στην πόλη μας με όρους κοινής δράσης και συντονισμού από οργανώσεις-συλλογικότητες-φορείς.

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης καλεί σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής 12/11, 12μμ στην πλατεία Αγοράς. 

  • ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!
  • ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ!
  • ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου