Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ανακοίνωση-καταγγελία για τη παραπομπή σε δίκη 2 μελών της ΟΚΔΕ

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης καταγγέλλει την παραπομπή σε δίκη,  την Παρασκευή 31 Μάρτη στα Χανιά, 2 μελών της ΟΚΔΕ για  προεκλογική αφισοκόλληση τον Απρίλη του 2014 και πλήθος άλλων στημένων κατηγοριών, όπως το συνηθίζουν οι δυνάμεις καταστολής.

 Άλλη μια δίκη στην πόλη μας ενάντια σε αγωνιστές με μοναδικό στόχο να στείλει το μήνυμα, ότι το κράτος έχει συνέχεια και η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ  δεν υπολείπεται σε καταστολή και φασισιτκοποίηση απ’ τους προηγούμενους κυβερνώντες.
Ιδιαίτερα στις μέρες μας που ετοιμάζονται να κλείσουν την αξιολόγηση  και να εφαρμόσουν ακόμα πιο βάρβαρα μέτρα ενάντια στους εργαζόμενους και το λαό συνολικά , που δένουν πιο σφιχτά τη χώρα στα φιλοπόλεμα σχέδια των αμερικανο-νατοϊκών και μετατρέπουν την πόλη μας σε τουριστικό θέρετρο των αιματοβαμμένων ράμπο,  η κυβέρνηση επιδιώκει την  επιβολή  του κλίματος  «όποιος αγωνίζεται ή αντιστέκεται  στην πολιτική τους» διώκεται. Απαιτούν συναίνεση  στην πολιτική των μαζικών απολύσεων, των μισθών και συντάξεων πείνας, της  κατάργησης των συνδικαλιστικών ελευθεριών και του δικαιώματος στην απεργία, αλλά επειδή γνωρίζουν ότι  τα βάρβαρα μέτρα τους θα γεννήσουν αντιστάσεις  χρησιμοποιούν «το βούρδουλα.»
Απαιτούμε τη αθώωση των δικαζόμενων  αγωνιστών και την απαλλαγή τους από κάθε κατηγορία.   
                                                                                              Χανιά 29-03-2017


                               ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ             ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου