Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΕΞΩ ΗΠΑ – ΝΑΤΟ- ΡΩΣΙΑ και οι βάσεις τους από τα Βαλκάνια μέχρι τη Μέση Ανατολή. Παρέμβαση - Εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Αντίστασης.

Όσο η ντόπια μεγαλοαστική τάξη διεκδικεί ενεργειακούς και διαμετακομιστικούς ρόλους και μπίζνες στην περιοχή βαθαίνοντας το πλαίσιο της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης με τους φονιάδες των λαών, τόσο υπονομεύεται επικίνδυνα το δικαίωμα της νεολαίας και του κόσμου της δουλειάς να ζει ειρηνικά στον τόπο μας.
Η συνέντευξη του πρέσβη των ΗΠΑ Πάιατ και οι δηλώσεις του προέδρου του σιωνιστικού Ισραήλ στη Σαλαμίνα, αποκαλύπτουν τον τυχοδιωκτισμό της αστικής τάξης που επιλέγει ανοικτά την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΡΩΣΙΑΣ και τον πολεμικό όλεθρο που αυτός γεννά. Τροφή και έδαφος στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τον πόλεμο οι ψευτοπατριωτικές κραυγές και η μισαλλοδοξία που συστηματικά διαχειρίζονται ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΡΩΣΙΑ στους ανταγωνισμούς τους.

ΕΞΩ ΗΠΑ – ΝΑΤΟ- ΡΩΣΙΑ και οι βάσεις τους από τα Βαλκάνια μέχρι τη Μέση Ανατολή. Αγώνας για το απαραβίαστο των συνόρων, για την Ειρήνη και τη Φιλία των λαών.

Με αυτό το σύνθημα θα γίνει σήμερα 1 Φλεβάρη παρέμβαση της Πρωτοβουλίας Αντίστασης στην Πλατεία της Αγοράς στις 7.00μ.μ, και εκδήλωση – συζήτηση τη Δευτέρα 5 Φλεβάρη στις 7.00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Χανίων με πρόσκληση για παρέμβαση και σε άλλες αριστερές συλλογικότητες και αγωνιστές.


ΧΑΝΙΑ 1-2-2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου