Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: 2η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ 10 - 11 ΜΑΡΤΗ, ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ

Ξεκινάνε αύριο στις 10 το πρωί οι εργασίες της 2ης Πανελλαδικής Σύσκεψης της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας. Τέσσερα και κάτι χρόνια από την 1η Ιδρυτική της Σύσκεψη το φθινόπωρο του 2013 η ΛΑ- ΑΑΣ έδωσε πολλά θετικά στοιχεία. Στήθηκαν τοπικά σχήματα σε πολλές πόλεις, πήρε πρωτοβουλίες πανελλαδικής εμβέλειας, πρωτοβουλίες κοινής δράσης σε κεντρικό και το τοπικό επίπεδο, παρεμβάσεις σε κινηματικά γεγονότα, απέκτησε αναγνωρισιμότητα. Ο διάλογος που προηγήθηκε τόσο στα σχήματά της όσο και μέσω του διαδικτυακού της τόπου από τη μια βοήθησε στην κατανόηση των συμφωνιών και διαφωνιών των δυνάμεων και των αγωνιστών που τη συγκροτούν και από την άλλη πρέπει να αξιοποιηθεί ώστε η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία να κάνει βήματα παραπέρα. Να συζητήσουμε συντροφικά και συναγωνιστικά για την περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας και με στόχο να συμβάλλουμε με τις αποφάσεις της διήμερης Σύσκεψης στην ανασυγκρότηση του κινήματος, να βελτιώσουμε πολλά πράγματα για να ανταποκριθούμε πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των καιρών.


Όπως γράφει και η πρόσκλησή της:

"Η Πανελλαδική Σύσκεψη της ΛΑ-ΑΑΣ συγκαλείται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την εργατική τάξη και τον λαό μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με την κλιμάκωση της επίθεσης κεφαλαίου - κυβέρνησης και ιμπεριαλιστών. Σε μία περίοδο που ο ανταγωνισμός των ιμπεριαλιστών στην περιοχή της Ν.Α. Μεσογείου, της Μ. Ανατολής και των Βαλκανίων φέρνει πολέμους και επεμβάσεις, αιματοκύλισμα λαών και καταστροφή χωρών, «φουσκώνει τα πανιά» των εθνικισμών, του φασισμού και όλων των αντιδραστικών δυνάμεων.

Η ΛΑ-ΑΑΣ με την παρέμβασή της, επιδιώκει να συμβάλλει στην ανασυγκρότηση του εργατικού - λαϊκού κινήματος σε μία κατεύθυνση αγώνα και διεκδίκησης, κόντρα στις λογικές της υποταγής και της ηττοπάθειας, κόντρα στις απόψεις της διαχείρισης και του κυβερνητισμού, ενάντια στον ρεφορμισμό και την ταξική υποταγή. 

Στις δύσκολες σημερινές συνθήκες για τους εργαζόμενους και τη νεολαία, η ευθύνη όσων παλεύουν για να βγει ξανά ο λαός και το εργατικό κίνημα στο προσκήνιο, μεγαλώνει και απαιτείται η συσπείρωσή τους, στους στόχους και στα μέτωπα πάλης που ανοίγονται μπροστά μας. 

Η ΛΑ-ΑΑΣ από την πρώτη φάση της συγκρότησής της (Οκτώβρης 2013), δρα με το δικό της πολιτικό στίγμα μέσα στους αγώνες και τη μαζική πάλη και προωθεί ταυτόχρονα την υπόθεση ευρύτερες αγωνιστικές και αριστερές δυνάμεις να συναντηθούν σε κοινό αγώνα στο μαζικό κίνημα και στις εστίες αντίστασης."
.....................

Οι διαδικασίες της 2ης Πανελλαδικής Σύσκεψης ξεκινούν το Σάββατο 10 Μάρτη (ώρα 10:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.) και συνεχίζονται την Κυριακή 11 Μάρτη 2018 (ώρα 9:00 π.μ.- 3:00 μ.μ.) στη

Γεωπονική Σχολή (Ιερά Οδός 75).

Για όσους χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς εξυπηρετούν:

Το Μετρό  στις στάσεις Ελαιώνα και Κεραμεικού

Τα λεωφορεία856 (Δάφνη - Υμηττός - Αιγάλεω)836 (Πλατεία Κουμουνδούρου - Παλάσκα)  και Α 16 (Πλατεία Κουμουνδούρου - Ελευσίνα)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου