Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της Ταξικής Πορείας


Καταγγέλλουμε την τραμπούκικη και αντιδημοκρατική στάση του ΠΑΜΕ που έκλεισε το μικρόφωνο στην απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, όταν πήγε να μιλήσει ο εκπρόσωπος της Ταξικής Πορείας, με αποτέλεσμα να του στερήσει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί .
Η ενέργεια αυτή θυμίζει παλιότερες εποχές, τα κορδόνια της ΕΣΑΚ και τους τραμπουκισμούς των ΚΝΑΤ απέναντι σε εργαζόμενους και νεολαίους που δεν συμφωνούσαν με την γραμμή του ΚΚΕ. Τέτοιες πραχτικές που θεωρούν ότι το κίνημα είναι ιδιοκτησία τους και δεν επιτρέπεται να υπάρχει και να εκφράζεται καμιά άλλη άποψη δεν συνάδουν με οργανώσεις που λέγονται αριστερές. Είναι μια πραχτική που στην ουσία υπονομεύει κάθε προσπάθεια που έχει στόχο το δυνάμωμα των αντιστάσεων του λαού για την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής επίθεσης που επελαύνει. Πραχτική που θεωρεί ότι στο εργατολαϊκό κίνημα όλα τα ζητήματα είναι λυμένα και καλώς ταχτοποιημένα!!
Η Ταξική Πορεία παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα δεν θα σταματήσει τις προσπάθειες με στόχο να συμβάλλει στην ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος.

Χανιά, 18-02-2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου