Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ-ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/4 ΣΤΙΣ 12ΜΜ ΠΛ.ΑΓΟΡΑΣ


Πυκνώνουν και πληθαίνουν οι πολεμικές ιαχές και η συγκέντρωση πολεμικών δυνάμεων στην Ουκρανία αλλά και σε μια σειρά περιοχές του πλανήτη, δείχνοντας την επικίνδυνη κλιμάκωση της κόντρας των ιμπεριαλιστών. Η εντεινόμενη και αθεράπευτη κρίση του συστήματος παγκόσμια, σε συνάρτηση με τη διαδικασία αναδιάταξης δυνάμεων σε όλα τα ιμπεριαλιστικά στρατόπεδα τροφοδοτεί σενάρια που προκαλούν τρόμο σε όλους τους λαούς του κόσμου.

Ο δικός μας λαός, στη βάση της άκρως επικίνδυνης και τυχοδιωκτικής πολιτικής της ντόπιας αστικής τάξης, της μετατροπής της χώρας σε πολεμικό ορμητήριο απ' άκρη σε άκρη, του βαθέματος της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης, είναι άσχημα μπλεγμένος. Οι κοινές πολεμικές ασκήσεις με τα πιο αντιδραστικά καθεστώτα, η ενίσχυση του αμερικάνικου αποτυπώματος στη χώρα, το γιγάντωμα του καρκίνου των βάσεων όπως της Σούδας, τα δισεκατομμύρια για νέα όπλα και εξοπλισμούς την ώρα που ο λαός στενάζει κάτω από τη μπότα της αντιλαϊκής πολιτικής, που θυσιάζει δικαιώματα και κατακτήσεις, πρέπει να απαντηθεί από την πάλη του λαού σε όλα τα επίπεδα.

 Ανάγκη ζωής η συγκρότηση μαζικού αντιπολεμικού- αντιμπεριαλιστικού κινήματος, απέναντι στα σχέδια των ιμπεριαλιστών και των εξαρτημένων αστικών τάξεων στην περιοχή. Η διεκδίκηση όμορρων ρόλων στην περιοχή από την ντόπια και τούρκικη αστική τάξη, οι φιλοδοξίες και μωροφιλοδοξίες εκατέρωθεν, στο φόντο της ιμπεριαλιστικής κόντρας με σημαντικά επίδικα στην περιοχή αυτή, παραλύει τις αντιστάσεις και αναβαθμίζει τους πολεμικούς κινδύνους για τους δυο λαούς. Είτε με συρτάκια Τούρκων και Ελλήνων πολιτικών εκπροσώπων των εκμεταλλευτών και στις δυο μεριές του Αιγαίου, είτε με καυγάδες on και off camera τύπου Δένδια Τσαβούσογλου,ο μόνος εγγυητής για ειρήνη και ζωή με δικαιώματα είναι η μαζική λαϊκή πάλη. 

         ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ-ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

                        ΣΑΒΒΑΤΟ 17/4 ΣΤΙΣ 12ΜΜ ΠΛ.ΑΓΟΡΑΣ

Όλοι στις αντιπολεμικές αντιιμπεριαλιστικές συγκεντρώσεις που καλούνται σε μια σειρά πόλεις στη χώρα!

 Έξω οι φονιάδες των λαών!  Έξω οι βάσεις και τα πυρηνικά! 

Κάτω η αύξηση θητείας - καμία σκέψη για στράτευση στα 18 της νεολαίας! 

Μέτωπο πάλης των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο που γεννά τα καραβάνια των προσφύγων και μεταναστών!


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου