Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Ανεπιθύμητα τα συνέδρια των νατοϊκών δολοφόνων στην πόλη μας| Συγκέντρωση Τρίτη 01/10, 6μιση, πλ. Αγοράς

 

Το 3ήμερο συνέδριο του ΝΑΤΟ στη βάση της Σούδας είναι ακόμα ένα βήμα στην επέκταση των δραστηριοτήτων των νατοϊκών φονιάδων στο τόπο μας.

Η Βάση μεγεθύνεται διαρκώς, υποδέχεται πλέον το ένα αεροπλανοφόρο πίσω από το άλλο για να υπηρετήσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Ενώ η πόλη μας μετατρέπεται και αυτή σε "Τρούμπα" αναψυχής για τους πεζοναύτες που μπορούν να κάνουν ότι τους καπνίσει αφού απολαμβάνουν το -κατοχικού τύπου- καθεστώς της ετεροδικίας.

Αυτές τις μέρες το μαντρόσκυλο των ΗΠΑ με την πλήρη κάλυψη τους, συνεχίζει τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και προετοιμάζει χερσαία επέμβαση στο Λίβανο.

Η φωτιά του πολέμου στη Μ. Ανατολή εντάσσεται στην άγρια ιμπεριαλιστική σύγκρουση για το ξαναμοίρασμα του κόσμου, που με επίκεντρο τη σύγκρουση ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και Ρωσίας απειλεί τους λαούς με ακόμα μεγαλύτερα μακελειά.

Να καταγγείλουμε αποφασιστικά τη μετατροπή του τόπου μας σε ορμητήριο θανάτου. Έξω οι νατοϊκοί από την πόλη και τη χώρα.

Να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην πολιτική που στοιχίζει τη χώρα στα αιματοβαμμένα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης συμμετέχει στην κινητοποίηση καταγγελίας του συνεδρίου των φονιάδων των λαών την Τρίτη 18:30 στην πλατεία της Αγοράς.

  • Καμιά εμπλοκή στη σφαγή των γειτονικών λαών.
  • Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό!
  • Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου