Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Να ξεσηκωθεί όλος ο εργαζόμενος λαός!
Να μην περάσει το πολυνομοσχέδιο-«Μεσοπρόθεσμο 2»
που χτυπάει όλους τους εργαζόμενους!
Όλοι στην πανεργατική –παλλαϊκή ΑΠΕΡΓΙΑ 19 και 20 Οκτώβρη!


Το πολυνομοσχέδιο «απολύσεις - εφεδρεία - μισθολόγιο φτώχειας - περικοπή συντάξεων - κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων» μαζί με τη νέα φοροεπιδρομή οδηγεί σε νέα επιδείνωση τη ζωή των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα!
Κυβέρνηση και τα φερέφωνα τους στα Μέσα Μαζικής παραπληροφόρησης συκοφαντούν τους εργαζόμενους, λασπολογούν ενάντια στους αγώνες τους, μας έχουν φλομώσει στο ψέμα για τις ευθύνες των εργαζόμενων για την κρίση και επιδιώκουν να μας επιβάλλουν το δρόμο της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ στις πολιτικές της κυβέρνησης ,ΕΕ, ΔΝΤ.
Είναι φανερό στον καθένα πως η ιμπεριαλιστική-καπιταλιστική επίθεση δεν έχει ούτε όρια ούτε περιορισμένα θύματα. Κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ, με τη στήριξη ΝΔ και ΛΑΟΣ δεν έχουν κανένα σκοπό να σταματήσουν. Δεν υπάρχει όριο στα «όνειρά» τους για τους «μισθούς» μας. Ούτε τα 600 ούτε τα 300 ευρώ τούς είναι ικανοποιητικά, ούτε οι 30.000 ούτε οι 150.000 απολύσεις τούς είναι αρκετές. Στόχος τους είναι η πλήρης συντριβή των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η πλήρης υποδούλωσή τους και η ταυτόχρονη κατάργηση κάθε ψήγματος δημόσιας και δωρεάν κοινωνικής παροχής (παιδεία, υγεία κ.λπ.)
Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε εμείς.
Να μη στηριχτούμε στις διαθέσεις και στην πολιτική των ξεπουλημένων εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που δεν θέλουν ούτε μπορούν να οργανώσουν την πάλη των εργαζομένων για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Ούτε όμως στις αγωνιστικές κορώνες του ΠΑΜΕ που αρνείται να συμβάλει στο δυνάμωμα των αντιστάσεων και με την ταχτική και την πολιτική του λειτουργεί διασπαστικά. Οι προτάσεις για διαγραφή του χρέους ή εθνικοποίησης των τραπεζών είναι προτάσεις που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά στις αγωνιστικές διαθέσεις των εργαζομένων, εξωραΐζουν το σύστημα της εξάρτησης και της υποταγής και οδηγούν σε διαχειριστικές λογικές. Καμιά αυταπάτη για λύση μέσα από τις εκλογές ή τα δημοψηφίσματα
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, εργαζόμενοι στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, άνεργοι, απολυμένοι, νέοι, φοιτητές ,μαθητές, μετανάστες πρέπει να πάρουμε την υπόθεση του αγώνα στα χέρια μας . Δεν μας τρομάζουν οι απειλές, τα δακρυγόνα τους, και η κρατική βία και καταστολή.
Ας πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας! Οι επί μέρους αντιστάσεις ας γίνουν ένα ορμητικό πανεργατικό-παλλαϊκό μέτωπο αντίστασης και ανατροπής της βαρβαρότητας. Πρέπει και μπορούμε να νικήσουμε. Με απεργίες, διαδηλώσεις, καταλήψεις, πορείες, συγκεντρώσεις να πλημμυρίσουμε τους δρόμους και τις πλατείες όλης της χώρας. Μόνο εμείς έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε.
ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!
Κάτω η πολιτική της εξάρτησης ,της λιτότητας της ανεργίας και της καταστολής
Έξω η τρόικα απ’ την Ελλάδα
΄Εξω από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου