Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016



Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αντίστασης

Η επίσκεψη του Αμερικάνου αρχηγού των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη στον τόπο μας, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις της φονικής βάσης των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ στη Σούδα και η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, τονίζουν την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών που κλιμακώνεται επικίνδυνα στη Συρία.
Την ίδια ώρα κρανοφόροι φασίστες στο Ρέθυμνο στέλνουν στο νοσοκομείο έναν νέο άνθρωπο, για να τρομοκρατήσουν τα αντιρατσιστικά αισθήματα του λαού της Κρήτης. Είναι αυτοί που πριν λίγες μέρες μπροστά στο Δημαρχείο Ρεθύμνου προσπάθησαν να σκορπίσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο με την κάλυψη της αστυνομίας.
Τα καραβάνια των προσφύγων που στοιβάζονται χάρη των συμφωνιών της κυβέρνησης με τους ιμπεριαλιστές της Ε.Ε. σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, είναι θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου που καταστρέφει χώρες και λαούς χρόνια τώρα.
Αυτή την αλήθεια είναι ανάγκη να μη την ξεχνάμε στιγμή και να μη συμφιλιωθούμε ποτέ με τη βαρβαρότητα του συστήματος, που ξεριζώνει λαούς, φράζει το δρόμο στην προσφυγιά , τη δαιμονοποιεί και την εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο.
Όχι στη μετατροπή της χώρας μας σε ορμητήριο πολέμου
Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.

Χανιά 3-10-2016


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου