Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016


Ανακοίνωση – κάλεσμα σε σύσκεψη
για διοργάνωση συλλαλητηρίου ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα

Σε ανοικτή σύσκεψη για τη διοργάνωση μαζικού - παλλαϊκού - αντιιμπεριαλιστικού συλλαλητηρίου την ημέρα της προκλητικής επίσκεψης Ομπάμα, που γίνεται στο τριήμερο της επετείου της ηρωικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου, καλούν αριστερές οργανώσεις , συλλογικότητες και αντιπολεμικές επιτροπές.
Η σύσκεψη θα επιδιώξει να καταλήξει σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης ενάντια στη μετατροπή του τόπου μας σε ορμητήριο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ με τη συνεχή επέκταση και ένταση της δραστηριότητας της βάσης της Σούδας, και τη συνολικότερη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή. Αυτή την εμπλοκή της χώρας θέλει να ενισχύσει παραπέρα η επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα 15-16 Νοέμβρη.
Ανεξάρτητα αν ο Ομπάμα έρθει τελικά και στη Σούδα, ο λαός των Χανίων κατανοώντας τους κινδύνους από τη λειτουργία της βάσης του θανάτου, οφείλει να βγει στους δρόμους και να πει μαζικά ΟΧΙ στην επίσκεψη του ηγέτη της φονικής ιμπεριαλιστικής δύναμης των ΗΠΑ στη χώρα μας.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Νοέμβρη στις 7.00μ.μ. στο Εργατικό κέντρο Χανίων και η παρουσία και συμμετοχή του κάθε αγωνιστή και της κάθε συλλογικότητας που παλεύει για την ειρήνη και για το δίκιο είναι αναγκαία και απαραίτητη.
Χανιά 29-10-016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου