Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Συγκέντρωση την Πέμπτη 6μμ στην Αγορά ενόψει του ερχομού Τσίπρα στα Χανιά! Κάτω η αντιλαϊκή πολιτική της εξαθλίωσης και της εξάρτησης!


Αγώνας για την  ανατροπή της πολιτικής που απλώνει τη φτώχεια, επεκτείνει τις βάσεις και τα δίνει όλα στο κεφάλαιο – ιμπεριαλισμό
Η καταστροφή του περιβάλλοντος στη θαλάσσια περιοχή κοντά στην Αττική που ζει ο μισός πληθυσμός της χώρας, είναι ένα μόνο δείγμα και μια μόνο έκφραση της ασυδοσίας των εφοπλιστών και συνολικά του κεφαλαίου σε βάρος των εργαζόμενων και της  ίδιας της υπόστασης της χώρας μας.
Πιο ωμή έκφραση της βαρβαρότητας που έχει διαμορφώσει η επίθεση του κεφαλαίου ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια είναι η πραγματικότητα της ανελέητης εκμετάλλευσης που υφίστανται ιδιαίτερα νέοι αλλά και μεγαλύτεροι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία, στα εργοστάσια και τα εργοτάξια των δολοφονικών «ατυχημάτων»,  στα πλοία γαλέρες,  μα και στα χωράφια και όπου αλλού μοχθεί ο κόσμος της δουλειάς για να παραχθεί ο πλούτος.
Η πραγματικότητα που ζει ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία δείχνει πως η μνημονιακή πραγματικότητα της βαθειάς φτώχειας, της ανεργίας και της στυγνής εκμετάλλευσης ήρθε για να μείνει. Ξεκάθαρο είναι πως και στη χώρα μας και σ’ άλλες χώρες η επίθεση του κεφαλαίου θα συνεχιστεί. 
Για τα σοβαρά άλματα που έχουν πετύχει σε βάρος του κόσμου της δουλειάς πανηγυρίζουν και καμαρώνουν με πλέρια συναίνεση οι πολιτικοί εκπρόσωποι του συστήματος. Το πιο σημαντικό για το επενδυτικό περιβάλλον που διαφημίζει στις φιέστες στη ΔΕΘ και σε διάφορες πόλεις της χώρας  ο Τσίπρας  και όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό κυβέρνησης – αντιπολίτευσης είναι το γεγονός πως η αντιλαϊκή επίθεση περνάει χωρίς για την ώρα σοβαρές λαϊκές αντιστάσεις.
Την ίδια ώρα η κυβέρνηση με πλήρη συναίνεση της αντιπολίτευσης εμπλέκει ολοένα τη χώρα στον πόλεμο που δε σταματά στην περιοχή,  ιδιαίτερα σε μια συγκυρία που οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί οξύνονται επικίνδυνα η επέκταση των βάσεων ιδιαίτερα στην πόλη μας γεννά θανάσιμους κινδύνους.
Συνολικά η πραγματικότητα που βιώνει ο λαός ανατρέπεται μόνο με αγώνες κόντρα στην πολιτική κυβέρνησης- Ν.Δ. κεφαλαίου και ιμπεριαλιστών. Η αναπτυξιολογία και το επενδυτικό  κλίμα που επιδιώκουν είναι κυρίως η φιλολογία και ουσιαστικά το πρόσχημα μετά τη χρεοκοπία για να συνεχίσουν χωρίς σταματημό και χωρίς καμιά προοπτική για τον κόσμο της δουλειάς, την πολιτική όλα στο κεφάλαιο - όλα για το κεφάλαιο.
Η προοπτική για τη νεολαία και τους εργαζόμενους βρίσκεται στη συγκρότηση της λαϊκής πάλης- Αντίστασης στη βαρβαρότητα που επελαύνει και τη ζούμε καθημερινά. Δε θα σταματήσουν αν δε τους σταματήσουμε . Υπάρχει μέλλον και προοπτική για τον κόσμο της δουλειάς,  γιατί υπάρχει δίκιο.
Ø  Όλοι στον αγώνα για να βρούμε την προοπτική, το δίκιο και το μέλλον μας   
Ενόψει του ερχομού του πρωθυπουργού στα Χανιά

Ø Όλοι στη συγκέντρωση καταγγελίας της πολιτικής της εξάρτησης και της εξαθλίωσης που καλούν συλλογικότητες της πόλης την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 6.00μ.μ. Πλ. Αγοράς

Πρωτοβουλία   Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου