Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ανταπόκριση από την παρέμβαση-καταγγελία της Πρωτοβουλίας Αντίστασης


Παρέμβαση  με μοίρασμα προκήρυξης και ντουντούκα έκαναν  μέλη της  Πρωτοβουλίας Αντίστασης στο κέντρο της πόλης των Χανίων, σαν μια πρώτη απάντηση στα όσα συμφώνησε ο Τσίπρας  με τον Τράμπ για το παραπέρα δέσιμο της χώρας στα ιμπεριαλιστικά  δεσμά , για την αναβάθμιση των αμερικάνικων βάσεων στη Σούδα τη δημιουργία κι άλλης βάσης στην Κρήτη την παραπέρα χρήση της χώρας σαν ορμητήριο των ιμπεριαλιστικών πολέμων.
Ενδεικτικό του  ότι ο λαός μας κατανοεί τους κινδύνους που εγκυμονούν οι νέες συμφωνίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , φάνηκε  και στο ενδιαφέρον να πάρει την προκήρυξη. Ζητούμενο αυτή η αγωνία να μετατραπεί σε συνειδητή αντίσταση και συμβολή στην ανάπτυξη αντιπολεμικού –αντιβασικού κινήματος για την ειρήνη και τη φιλία των λαών της περιοχής. Απαραίτητη  προϋπόθεση η κοινή δράση όλων των δυνάμεων και αγωνιστών που βλέπουν αυτή την αναγκαιότητα σαν επιτακτική ανάγκη  ζωής.
 Η Πρωτοβουλία ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στη σημερινή συνάντηση (Παρασκευή-20 Οκτώβρη  στις 7.30 μ.μ  στο εργατικό κέντρο ) θα συζητήσει και τις πρωτοβουλίες  τις οποίες θα πάρει προκειμένου το δυνάμωμα του αντιβασικού –αντιιμπεριαλιστικού κινήματος  να είναι στην ημερήσια διάταξη οργανώσεων και αγωνιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου