Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στον Αγιο Νικόλαο!Πληθαίνουν τα εργοδοτικά εγκλήματα στο νησί!


Ολοένα και μεγαλώνει η ματωμένη λίστα εργατικών ατυχημάτων στην Κρήτη, με ευθύνες φυσικά κυβέρνησης και εργοδοσίας.Κανένα απαραίτητο προστατευτικό μέτρο,εντατικοποίηση των όρων δουλειάς, ελαστικές σχέσεις εργασίας , ωράρια λάστιχο,οι συνθήκες για τον κόσμο της δουλειάς.Να αγωνιστούμε,να διεκδικήσουμε ανθρώπινες συνθήκες εργασίας,να υπερασπιστούμε τη ζωή και το δίκιο μας,κόντρα στην βαρβαρότητα της κυβέρνησης και του κεφαλαίου.

Παραθέτουμε την είδηση από το flashnews.gr

Την τελευταία του πνοή άφησε την ώρα του μεροκάματου ένας περίπου 40 χρόνων εργάτης ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του μετά από εργατικό ατύχημα που συνέβη κοντά στην περιοχή του βιολογικού καθαρισμού Αγίου Νικολάου.

Τα τρία άτομα υπέστησαν ηλέκτροπληξία κάτω από συνθήκες που ερευνώνται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χειρόζονταν γερανοφόρο όχημα το οποίο πιθανόν να ακούμπησε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι τρεις εργάτες παρελήφθησαν αμέσως από ασθενοφόρα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, με τον ένα να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, τον δεύτερο να φέρει πολύ σοβαρά τραύματα και τον τρίτο να είναι καλύτερα στην υγεία του.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών για ανάνηψη ο ένας από τους τρεις, ο 40χρονος, υπέκυψε στα τραύματά του. Ο δεύτερος σοβαρά τραυματίας βρίσκεται στη χειρουργική κλινική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου