Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Καμπάνια αλληλεγγύης στον αγωνιστή Τουργκούτ Καγιά!


Με πανό στο κέντρο της πόλης,  με ανακοινώσεις σε στάσεις λεωφορείων και ανακοινώσεις τύπου, η Πρωτοβουλία Αντίστασης υλοποιεί αποφασιστικά την καμπάνια αλληλεγγύης στον Τούρκο αγωνιστή Τουργκούτ Καγιά.
 Ο απεργός πείνας Τουργκούτ Καγιά  απειλείται με απέλαση στη Τουρκία με βάση τα παζάρια της Ελληνικής και της Τουρκικής κυβέρνησης  που εξελίσσονται συνεχώς, σε βάρος των Τούρκων αγωνιστών της Ειρήνης και του δίκιου. Ο αντιδραστικός ανταγωνισμός των δυο αστικών τάξεων που απειλεί την Ειρήνη ανάμεσα στις δυο χώρες και τους λαούς τους,  δεν εμποδίζει αυτά τα παζαρέματα.  Ο  άγριος ιμπεριαλιστικός ανταγωνισμός στη περιοχή και η ιμπεριαλιστική εξάρτηση που βαθαίνει, γεννούν συνεχώς πολεμικούς κινδύνους.

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης σε προκήρυξη που μοίρασε μαζικά τη Τρίτη 10/7 στο  κέντρο των Χανίων και με ανακοινώσεις από τηλεβόα, τόνισε ότι η αλληλεγγύη στον Τουργκουτ Καγιά είναι ανάγκη για το αντιπολεμικό κίνημα στον τόπο μας  και υπηρετεί την ανάγκη συγκρότησης του Μετώπου πάλης των λαών . Η ίδια προκήρυξη θα μοιραστεί  την Πέμπτη 12/7 στις 8.00μ.μ. στην πλατεία Αγοράς   κατά τη διάρκεια της παρέμβασης της Πρωτοβουλίας Αντίστασης ενάντια στη Νατοϊκή Σύνοδο.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου