Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Aνακοίνωση τύπου της Πρωτοβουλίας Αντίστασης για τη συνάντηση Πάιατ-Παναγιωτόπουλου στη βάση της Σούδας

Σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα, εκπλήξεις σχετικά με νέα συστήματα που έχουν φέρει στη βάση της Σούδας οι ΗΠΑ θα παρουσιάσει στον υπουργό Άμυνας Παναγιωτόπουλο ο πρέσβης Παίατ σε συνομιλίες που θα έχουν στη βάση, λίγες μέρες πριν την επίσκεψη του πρώτου στις ΗΠΑ.
Η πανδημία πυροδοτεί νέα παγκόσμια ύφεση και νέα κύματα φτώχειας, ανεργίας και δυστυχίας με βάση την επίθεση του κεφαλαίου. Αυτή η κατάσταση επιδεινώνει και τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς που καθιστούν την εμπλοκή της χώρας επικίνδυνη.
Ιδιαίτερα στη πόλη μας οφείλουμε να εκδηλώσουμε την αλληλεγγύη μας στον αμερικανικό λαό που και αυτός ασφυκτιά από τη βαρβαρότητα του αμερικάνικού ιμπεριαλισμού.
Είμαστε με τους λαούς της περιοχής, παλεύοντας το δικαίωμά μας να ζούμε ειρηνικά στο τόπο μας, με τους λαούς του κόσμου κόντρα στη βαρβαρότητα του κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστών φονιάδων των λαών.

Οι νέοι γύροι των αναγκαίων λαίκών αγώνων για ειρήνη-δουλειά-δημοκρατία δεν πρέπει να ξεχνάνε τον καρκίνο της βάσης της Σούδας που επεκτείνεται επικίνδυνα απειλώντας την ειρήνη, τη ζωή και το μέλλον μας.
Πρωτοβουλία Αντίστασης Χανιά 9.6.2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου