Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Απο την αντιπολεμικη - αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση με αφορμή τα 75 χρόνια του ΝΑΤΟ

Και στα Χανιά πραγματοποιήθηκε με αρκετές δεκάδες άτομα (στη πλειοψηφία τους νεολαίοι) αντιπολεμική- αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση στην πλατεία της Αγοράς με αφορμή τα μαύρα γενέθλια των 75 χρόνων του ΝΑΤΟ.

Σε μια περίοδο που οι ανταγωνισμοί των ιμπεριαλιστών θέτουν τα πιο επικίνδυνα σενάρια για την ανθρωπότητα, η ανάπτυξη αντιπολεμικού-αντιιμπεριαλιστικού κινήματος είναι αναγκαία. Στη χώρα μας ιδιαίτερα, που η εμπλοκή στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, την έχει μετατρέψει απ' άκρη σε άκρη σε στρατιωτική πλατφόρμα του ΝΑΤΟ, ζητώντας από το λαό μας να δώσει ακόμα και το αίμα του. Είναι ανάγκη να παλέψουμε ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους άδικους πολέμους των ιμπεριαλιστών, σε μια περίοδο που η γύρω περιοχή από την Ουκρανία έως την Ανατολική Μεσόγειο είναι εύφλεκτη ζώνη. Ιδιαίτερα την ώρα που συντελείται η σφαγή του παλαιστινιακού λαού από το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ, παιδί του ΝΑΤΟ στην περιοχή.


Στη συγκέντρωση με πανό συμμετείχαν η Πρωτοβουλία Αντίστασης, ο φοιτητικός σύλλογος του ΗΜΜΥ και ΑΡΧ.ΜΗΧ, το ΝΑΡ-νΚΑ και η Solidarity with Palestians.

Είναι σημαντικό, αυτή η συγκέντρωση να αποτελέσει παρακαταθήκη για την ανάπτυξη αντιπολεμικού-αντιιμπεριαλιστικού κινήματος στην πόλη μας. Σε αυτή τη κατεύθυνση καλείται να συμβάλλει κάθε αγωνιστής-ρια που βλέπει την παραπάνω αναγκαιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου