Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Κάτω οι φασιστικές προκλήσεις! Αλληλεγγύη στο διωκόμενο Σ.Ρίζο!


Σε βιομηχανία διώξεων  έχει εξελιχτεί η παραπομπή αγωνιστών σε δίκη, και στην πόλη μας, είτε, επειδή συμμετείχαν  σε μαζικές κινητοποιήσεις , είτε μετά από θρασύτητες  και ψευδείς μηνύσεις μελών της Χρυσής Αυγής.
Στις  13 Ιούνη  γίνεται η εξ αναβολής  δίκη του Σεραφείμ Ρίζου, μέλους του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων,μετά από μήνυση χρυσαυγίτη τον Ιούνιο του 2012.Η αποθράσυνση και τραμπούκικη συμπεριφορά των μελών της Χ.Α που έχουμε δει  και στα Χανιά πατάει στην ανοχή και την ενθάρρυνση του συστήματος  της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης και των κυβερνήσεων του, απέναντι στο φασιστικό μόρφωμα, που το χρησιμοποιούν, μαζί με την πολιτική της φασιστικοποίησης , προκειμένου να χτυπήσουν τους εργαζόμενους, όταν αντιστέκονται στην πολιτική τους.

Ιδιαίτερα στις μέρες μας που ο λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με νέα μέτρα που  εντείνουν τη φτώχια και την εξαθλίωση, η κυβέρνηση  καθ υπόδειξη και των  ιμπεριαλιστών  εντείνει τα μέτρα καταστολής, της κατάργησης των δικαιωμάτων στη διαδήλωση και την απεργία, ενισχύει τη φασιστικοποίηση. Ταυτόχρονα δίνει «συγχωροχάρτι» στη Χ.Α με τους εναγκαλισμούς του Καμένου στο όνομα του ψευτοπατριωτισμού.
  Αυτή την κατεύθυνση έρχονται να  υλοποιήσουν οι δίκες αυτές  και γι αυτό τις καταγγέλουμε και απαιτούμε την αθώωση  του Σ. Ρίζου  μετά από τις θρασύτατες και προκλητικές μηνύσεις από μέλη Χ.Α.
 Να  αθωωθεί ! Να  απαλλαγεί από κάθε κατηγορία ο δικαζόμενος.
 Να μην περάσει  η πρόκληση  των φασιστών.
Το φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί.

                                                                             Χανιά,  11-06-2017


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου