Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ            Η βία των δακρυγόνων και οι συλλήψεις, μετά από άγριο ξυλοδαρμό νεολαίων, από την αστυνομία για να περιφρουρηθεί η σύναξη πατριδοκάπηλων και φασισταριών, αποκαλύπτει τη διπλή όψη της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται κοσμοπολίτης αλλά συγκυβερνά με τους πατριδοκάπηλους των ΑΝΕΛ.  ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αναπαράγουν όπου και όταν χρειάζεται τον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία με τους γύρω λαούς για να υπηρετήσουν τις βλέψεις της ντόπιας αστικής τάξης και την ίδια στιγμή για τις ίδιες βλέψεις υπηρετούν λακέδικα τα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ μετατρέποντας τον τόπο μας σε βάση των πολεμικών τους εξορμήσεων.

Άλλη μια έκφραση της φασιστικοποίησης η τρομοκρατία της αστυνομίας το βράδυ της Τετάρτης 6/6 στα Χανιά που εκδηλώθηκε αξιοποιώντας -λαθεμένες και αδιέξοδες- κινήσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Μόνο με εμπιστοσύνη στο λαό και στη δυναμική της μαζικής του πάλης μπορεί να υπηρετηθεί η πάλη ενάντια στην εκμετάλλευση, τον πόλεμο και το φασισμό και κάτι τέτοιο είναι απολύτως αναγκαίο κόντρα στην ηττοπάθεια και την υποταγή στους κυρίαρχους.

Κάτω η πολιτική της αντιλαϊκής επίθεσης, της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης, του πολέμου και της φασιστικοποίησης

Να συμβάλλουμε στο ξαναδυνάμωμα μαζικών λαϊκών αγώνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου