Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Συγκέντρωση Σάββατο 21 Δεκέμβρη 12 μμ. Πλατεία Αγοράς - Κάτω η φασιστικοποίηση και η κρατική καταστολή

ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ


Η πρόταση της εισαγγελέως για αθώωση των κατά συρροή εγκλημάτων της φασιστικής Χρυσής Αυγής, συμπίπτει με ένα όργιο αστυνομοκρατίας, κρατικής βίας και καταστολής που στοχεύει στην τρομοκράτηση και την υποταγή του λαού και της νεολαίας.

Η κυβέρνηση του «νόμου και της τάξης» σε κλίμα αγαστής ομοψυχίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και το υπόλοιπο αστικό πολιτικό προσωπικό, συστηματικά συνεχίζει την πολιτική «όλα στο κεφάλαιο» λεηλατώντας δικαιώματα και οδηγώντας το λαό σε βαθειά φτώχεια χωρίς τέλος. Εξευτελιστικοί μισθοί, συντάξεις και τιμές αγροτικών προϊόντων οδηγούν την εργατική τάξη και όλο τον κόσμο της δουλειάς στην ανέχεια και την εξαθλίωση για να αναπτύσσονται έτσι τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών και οι ληστρικές επενδύσεις τους.
Την ίδια ώρα με καθεστώς «εθνικής ομοψυχίας» τυχοδιωκτικά δίνουν τη χώρα πολεμικό ορμητήριο στις ΗΠΑ, και ποντάροντας σ’ αυτό και στις συμμαχίες με τους σιωνιστές του Ισραήλ και το φασίστα Αλ Σίσι της Αιγύπτου, έχουν οδηγήσει σε πρωτόγνωρα επικίνδυνη όξυνση τον αντιδραστικό ανταγωνισμό με την αστική τάξη της Τουρκίας.

Εντείνουν την κρατική καταστολή και επιβάλουν καθεστώς φασιστικοποίησης με καθημερινές αντιδημοκρατικές προκλήσεις (πρόσφατα Κουκάκι- πλαστικές σφαίρες) με στόχο να τρομοκρατήσουν το λαό, για να τον έχουν στο περιθώριο.

Μόνο στο δρόμο της μαζικής πάλης για τη διεκδίκηση της ειρήνης, της δημοκρατίας, της ζωής και του δίκιου μας μπορούμε να βάλλουμε φραγμό στα σχέδιά τους!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΧΑΝΙΑ 19-12-2019



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου