Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας Αντίστασης για την ΑΠΕΡΓΙΑ στις 26/11 (10:30 πλ. Αγοράς)

Κάτω τα χέρια από το ΟΚΤΑΩΡΟ που κατακτήθηκε με αίμα και τώρα  ενταφιάζεται με τις απλήρωτες υπερωρίες υπέρ της εργοδοσίας. 

Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην ΑΠΕΡΓΙΑ που καταστρατηγείται  από το νομοσχέδιο που έχει ήδη έτοιμο η κυβέρνηση και μαζί με το ψηφισμένο το καλοκαίρι για την απαγόρευση των διαδηλώσεων θέλει την εργατική τάξη και όλους τους εργαζόμενους δεμένους χειροπόδαρα στη γαλέρα της πιο στυγνής εκμετάλλευσης.

Κάτω τα χέρια από το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ που αποκαλύπτεται ήδη βαθειά υπονομευμένο με τους φτωχούς να πεθαίνουν ήδη κατά εκατοντάδες, με λειψή ως ανύπαρκτη φροντίδα από τα διαλυμένα νοσοκομεία. Ακόμη και με σύστημα υγείας μιας νόσου, φτωχοί εργαζόμενοι πεθαίνουν απολύτως αβοήθητοι ακόμη και στα σπίτια τους, όπως προχθές ο εξηντάχρονος στο Ρέθυμνο.

Για όλα αυτά, μα ακόμη- ακόμη για την ΕΙΡΗΝΗ και τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ χρειάζονται ξανά μαζικοί λαϊκοί αγώνες. Μόνο με αγώνες θα υπερασπιστούμε τη ζωή και το δίκιο μας!

Προσλαμβάνουν μισθοφόρους και αστυνομικούς κατά χιλιάδες αντί για νοσοκόμους, δασκάλους και γιατρούς. Δίνουν δις στους ιμπεριαλιστές για όπλα και άλλα τόσα δώρο στους επιχειρηματίες, μα αυτοί που παράγουν όλο τον πλούτο της κοινωνίας είναι στο έλεος της πανδημίας, της φτώχειας και της δυστυχίας. Κεφάλαιο και εργαζόμενοι όχι μόνο δεν είναι στην ίδια βάρκα, μα η στυγνή εκμετάλλευση εντείνεται και η καπιταλιστική βαρβαρότητα επελαύνει.

Είναι ανάγκη ζωής να συγκροτήσουμε τις ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ! 

Την Πέμπτη 26 Νοέμβρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! Στις 10.30 π.μ. στην Πλατεία της Αγοράς, με τα αυτονόητα για μας μέτρα προστασίας διαδηλώνουμε, φυλαγόμαστε από τον  κορονοϊό και ταυτόχρονα αρνούμαστε το γύψο της κρατικής τρομοκρατίας.

Αποφασιστικά κόντρα στο αντιδραστικό κλίμα για τη συγκρότηση αντιστάσεων για να υπερασπιστούμε τη ζωή και το δίκιο μας! Υπερασπίζονται το άδικο και τρομοκρατούν. Μα αυτοί που τώρα τρομοκρατούν με του λαού την πάλη θα λογαριαστούν.

ΧΑΝΙΑ 24-11-020


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου