Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Απαγόρευσαν και τη διακίνηση των απόψεων!

Χρησιμοποιούν  την πανδημία για να επιβάλλουν το κράτος της βίας, της καταστολής και της απαγόρευσης ακόμη……και  της διακίνησης των απόψεων. Η τηλεφωνική παρέμβαση της  Θάνου Γεωργίας, μέλους της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ  στην ΕΡΤ Χανίων τη Δευτέρα 16 Νοέμβρη στη δημοσιογράφο  Σοφία Θεοδωράκη για την επέτειο της εξέγερσης  του Πολυτεχνείου «κόπηκε» άνωθεν! Το διαπιστώσαμε όταν ζητήσαμε το ηχητικό προκειμένου να το αναρτήσουμε στο blog της Πρωτοβουλίας Αντίστασης.

     Απόφαση επακόλουθο του «αποφασίζομεν και απαγορεύουμε». Απόφαση  ενταγμένη  στο κλίμα φασιστικοποίησης ,  κρατικής βίας και  τρομοκρατίας που έζησε ο λαός μας τις τελευταίες μέρες, όταν πάνοπλοι Ρόμποκοπ  γέμισαν τους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ΜΑΤ πλημμύρισαν τους δρόμους των άλλων πόλεων, σε κάθε γωνιά αστυνομικοί και όλοι μαζί  στάθηκαν απέναντι στον εχθρό λαό. Με άγριο ξύλο σε διαδηλωτές, προσαγωγές, πρόστιμα, συλλήψεις, παραπομπή σε δίκη , εξευτελισμούς  με ξεγύμνωμα  διαδηλωτών στα κρατητήρια επιδιώκοντας να φοβίσουν το λαό και τη νεολαία για να κρύψουν τις δικές τους ευθύνες για την κατάσταση που βιώνει ο λαός .

 Με τις ίδιες εντολές της πολιτικής της  κυβέρνησης συνελήφθηκαν πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που μοίραζαν προκηρύξεις   που καλούσαν στη διαδήλωση του Πολυτεχνείου.

Ο λαός μας με την παρουσία του  και το αγωνιστικό του παρόν στις συγκεντρώσεις  σε όλη τη χώρα έδωσε μια πρώτη  απάντηση στη χουντικής έμπνευσης απαγόρευση της διαδήλωσης του Πολυτεχνείου. Μας δίνει κουράγιο γιατί μόνο  ο ίδιος ο λαός  με τους αγώνες του μπορεί να υπερασπιστεί τη ζωή του, την υγεία του και τα δικαιώματα του.

  Τιμά τη δημοσιογράφο Σ. Θεοδωράκη που  ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο fb το ηχητικό απ’ όπου και το αναρτούμε στο blog.

https://www.mixcloud.com/Ertchanion1/16-11-2020-georgia-thanou-%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7/?fbclid=IwAR1kPCWGZLfz9YuTVGIU5DKegbtcZGsILvsbF

                                                                                              Χανιά, 19-11-2020

                  Π Ρ Ω Τ Ο Β Ο Υ Λ Ι Α     Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου