Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Παρέμβαση καταγγελίας για το χτύπημα της διαδήλωσης 9/7 στην Αθήνα την Πέμπτη 16 Ιούλη 7.00μ.μ. Πλατεία της Αγοράς

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης έχοντας ενημερώσει και άλλες συλλογικότητες της πόλης, καλεί σε μαζική παρέμβαση καταγγελίας του προκλητικού και βάναυσου χτυπήματος της αστυνομίας στη διαδήλωση της 9 Ιούλη στην Αθήνα την ίδια ώρα που ψηφίζονταν στη βουλή το νομοσχέδιο για τον περιορισμό- απαγόρευση των διαδηλώσεων.
Υπήρξαν τραυματισμοί- συλλήψεις και κατηγορίες για κακουργήματα από το σωρό σε διαδηλωτές και συγκροτημένα μπλοκ με συστηματική επιδίωξη τη διάλυση. 
Ο πρόσφατος θάνατος αγωνιστή από χτυπήματα της αστυνομίας στο Βόλο και οι επιθέσεις με μηχανές σε μπλοκ διαδηλωτών, δείχνουν πως στην προσπάθειά της η κυβέρνηση να τρομοκρατήσει λαό και νεολαία δε διστάζει να φερθεί με τον πιο βάναυσο και δολοφονικό τρόπο. Γι' αυτό θεσμοθετεί όπως και οι προηγούμενες αντιδραστικά νομοθετήματα στη βουλή. Θέλουν την απαγόρευση της διαδήλωσης, της απεργίας, τον χαφιεδισμό και καταστέλλουν τρομοκρατικά κάθε λαϊκή διαμαρτυρία.  

Όμως "αυτοί του τώρα τρομοκρατούν με του λαού την πάλη θα λογαριαστούν". Οι νέοι άνθρωποι και οι εργαζόμενοι επιμένουν να θέλουν να ζήσουν κόντρα στη βαρβαρότητα που έτσι κι αλλιώς επελαύνει εδώ και καιρό και επιδεινώνεται δραματικά τώρα με βάση τη νέα κρίση του συστήματος. Η κοινωνία της εκμετάλλευσης, το κεφάλαιο και ο ιμπεριαλισμός θέλουν ν' αναπαραχθούν με κάθε τρόπο και όπως πάντα σε βάρος των από κάτω Μα και οι από κάτω (αυτοί άλλωστε που παράγουν τον πλούτο) θέλουν να ζήσουν!! Αυτή η σύγκρουση δε μπαίνει στο γύψο. Από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Χιλή, ως την Ελλάδα οι δυνάμεις του συστήματος αποκαλύπτουν τη γύμνια, βαρβαρότητας και το φόβο τους. 
Οι λαϊκές αντιστάσεις βήμα το βήμα μέσα από το καμίνι της πάλης θα καταφέρουν την εκ νέου συγκρότηση της εργατικής τάξης και των λαϊκών δυνάμεων. Ήδη εκδηλώνεται η αποφασιστικότητά τους. Και μέσα από την παραπέρα συγκρότηση και ενίσχυσή τους θα αποδείξουν ξανά περίτρανα τη δύναμή τους, την τόλμη και τη δυνατότητά τους να νικούν!!
  • ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΣΤΙΣ 9/7
  • Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΙΟΥ ΜΑΣ

Πρωτοβουλία Αντίστασης ΧΑΝΙΑ 14-7-2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου