Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Όλοι την Πέμπτη 23 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 6.00 μ.μ. στην Πλατεία Αγοράς να καταγγείλουμε τις πολεμικές ασκήσεις και τους τραμπουκισμούς!

οι δηλώσεις του Χανιώτη στη Νέα τηλεόραση, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τους νατοϊκούς,την ίδια ώρα που δέχεται και τηλεφωνικές απειλές από αστυνομία και νατοϊκούς για να θαφτεί το γεγονός!



4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/19/2017 8:26 μ.μ.

    Οι δύο Βρετανοί στρατιώτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα,και τον ανακριτή,
    προκειμένου ν' απολογηθούν,αλλά πήραν προθεσμία έως τη Δευτέρα 8.30 το πρωί (20 Νοεμ.2017),λέει στο τέλος το βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/20/2017 12:16 π.μ.

    Και στις 9 το πρωι φευγει το πλοιο τους.. που δεν νομιζω να το εμποδισουν να φυγει.. Επισης μεχρι τις 8μιση σημερα το βραδυ ο ιατροδικαστης δεν εχει παει να δει τον τραυματια προκειμενου να συνταξει ιατροδικαστικη εκθεση για την υποθεση ενω έχει γίνει η μηνυση απο χτες το πρωι σύμφωνα με τον γιατρό του θυματος.. αυτη η υποθεση παει και αυτη για θαψιμο όπως όλα δειχνουν. Πρεπει να καταγγελθει το γεγονος απο τον καθένα μας γιαυτο την Πεμπτη πρεπει να είμαστε μαζικά στην Αγορα!!

    Γ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/20/2017 7:41 π.μ.

    Δεν νομίζω να τιμωρηθούν τελικά οι 2 βρετανοί στρατιώτες...
    Όμως και η δημοσιότητα που πήρε το θέμα από την τοπική τηλεόραση και τύπο
    και το ότι έστω και τυπικά οδηγήθηκαν για να απολογηθούν στον
    ανακριτή και εισαγγελέα και αυτό προβλήθηκε από την τοπική τηλεόραση
    και τύπο είναι μια μίνι τιμωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/20/2017 9:09 π.μ.

    Η μονη τιμωρια θα ειναι οταν τους πεταξουμε στη θαλασσα ολους αυτους τους επαγγελματιες δολοφονους που ερχονται στον τοπο και φερονται λες και ειναι κατακτητες.. η προβολη του γεγονοτος ειναι κατι σημαντικο που αν δεν γινοταν θα εβγαζε και ματι δηλαδη.. ο μονος τροπος να μην επαναληφθουν τετοια σκηνικα,γιατι ας μη ξεχναμε και αυτο με τον ταξιτζη που εγινε με τον παρολιγο στραγγαλισμο του ανθρωπου πριν ουτε ενα μηνα, ειναι να φανει απο τον κοσμο αυτης της πολης οτι δεν τους θελει και να καταγγειλει το γεγονος διαδηλωνοντας.. αλλος τροπος δεν υπαρχει!

    Γ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή