Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Δυνατοί κρότοι και πάλι στα Χανιά από το πεδίο βολής!!


Όχι λοιπόν μόνο ξυλοδαρμοί,αλλά και κρότοι,ρίψεις πυραύλων,πολεμικές ασκήσεις...Αυτές είναι μερικές από τις συνέπειες της υπερδραστηριοποίησης της βάσης,με τους κινδύνους του πολέμου και της υπονόμευσης της φιλίας με τους γύρω λαούς να γιγαντώνονται.Μόνο μνημόνια,φτώχεια,δηλητήριο,πόλεμο και την πόλη μας τρούμπα υπόσχονται οι φονιάδες των λαών.Επιτακτικότερο από ποτέ να δυναμώσει η αντιπολεμική αντιιμπεριαλιστική πάλη!Έξω από τον τόπο οι φονιάδες,έξω οι βάσεις,όχι στις πολεμικές ασκήσεις και τις ρίψεις πυραύλων!

Σε άσκηση στο Πεδίο Βολής Κρήτης οφείλονται οι δυνατοί ήχοι που ακούστηκαν  στα Χανιά και προκάλεσαν για μια ακόμη φορά ερωτηματικά στους Χανιώτες για την προέλευσή τους.
Υπενθυμίζεται οτι την περασμένη Πέμπτη δημιουργήθηκε  αρκετή σεναριολογία για την προέλευση δυνατών κρότων που ακούστηκαν και απεδόθησαν αρχικά σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οικία στην περιοχή της Νέας Χώρας, στη συνέχεια στο Πεδίο Βολής Κρήτης αλλά και σε λατομείο στην περιοχή του Ακρωτηρίου. Τίποτα από αυτά τα σενάρια δεν επιβεβαιώθηκαν.
Σήμερα, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς οι δυνατοί κρότοι οφείλονται στο Πεδίο Βολής όπου πραγματοποιήθηκαν βολές όπως φαίνεται στις φωτογραφίες στο Flashnews.gr

http://flashnews.gr/post/333496/dynatoi-krotoi-anastatwsan-kai-pali-ta-xania-na-poy-ofeilontai-fwto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου