Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

KOINO ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

  Με τη συμμετοχή δεκάδων εργαζόμενων και νεολαίων της πόλης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το συντονισμό ενάντια στις βάσεις στο εργατικό κέντρο την Δευτέρα 13/11. Ήταν η κορύφωση μιας καμπάνιας οπού με παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης και σε μαζικούς χώρους μοιράστηκαν χιλιάδες προκηρύξεις και κολλήθηκαν εκατοντάδες αφίσες.
  Η εκδήλωση αποτέλεσε ένα πρώτο θετικό και αναγκαίο βήμα κοινής δράσης για να σπάσει το κλίμα αποδοχής που καλλιεργείται για την μετατροπή του τόπου μας σε πολεμικό ορμητήριο των Αμερικανών.
Κοινή ήταν η εκτίμηση ότι επίκειται αναβάθμιση της βάσης της Σούδας αλλά και γενικότερα μεγαλύτερη εμπλοκή της Κρήτης και της Ελλάδας στα Νατοϊκά σχέδια. Γι αυτό εκτιμήθηκε πρέπει να υπάρχει συνέχεια στη συμπόρευση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση οργανώσεων,συλλογικοτήτων και αγωνιστών.
Οι οργανώσεις, συλλογικότητες, αγωνιστές ενάντια στις βάσεις καλούν σε μαζική συμμετοχή στην διαδήλωση του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη στις 18:00 στη πλατεία Αγοράς όπου θα συγκροτήσουν κοινό αγωνιστικό μπλοκ με κεντρικό σύνθημα ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ- ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
Μετά το Πολυτεχνείο θα καλεστεί εκ νέου νέα ανοιχτή σύσκεψη για τις δράσεις που προτάθηκαν
στην εκδήλωση η οποία θα ανακοινωθεί δημόσια.

οργανώσεις, συλλογικότητες, αγωνιστές ενάντια στις βάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου