Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Ανταπόκριση απο την συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό




Πραγματοποιήθηκε χτες στα Χανιά η συγκέντρωση αλληλεγγύης στο δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού που καλούσε το ΚΚΕ(μ-λ). Παρόλες τις προσπάθειες της οργάνωσης μας δεν έγινε κατορθωτό να γίνει με όρους κοινής δράσης. Αποτέλεσε όμως την πρώτη προσπάθεια να ακουστεί στο κέντρο των Χανίων η φωνή της αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους που επιμένουν να αντιστέκονται στην επιχείρηση εξαφάνισης τους από το Ισραηλ.

Στη συγκέντρωση συμμετείχε και ομάδα Παλαιστινίων που ζουν στη πόλη. Διαβάζονταν ανακοινώσεις από τη μικροφωνική και μοιραζόταν πλατιά η ανακοίνωση της οργάνωσης.


Είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη να παρθούν πρωτοβουλίες από οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς, από σωματεία και φορείς, για να γίνει συλλαλητήριο για να διατρανώσει ο λαός την συμπαράσταση του στο δρόμο. Να δηλώσει την αντίθεση του στις διευκολύνσεις που ήδη παρέχει η ελληνική κυβέρνηση στο κράτος σφαγέα του Ισραήλ. Να δηλώσει την αντίθεση του στη μετατροπή της Σούδας και όλης της χώρας σε πολεμικό προγεφύρωμα για τους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές.

Το ΚΚΕ(μ-λ) θα συνεχίσει να κινείται σε αυτή τη κατεύθυνση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου