Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Ανταπόκριση απο τη διαδήλωση αλληλεγγύης στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού


Εν αναμονή της χερσαίας επέμβασης από τους σιωνιστές φονιάδες, περισσότερα από 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγοράς χτες το βράδυ για να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους για τον αγώνα των Παλαιστινίων. Η συγκέντρωση προέκυψε μετά από συντονισμό από φορείς της πόλης.  Συμμετείχαν με πανό το ΚΚΕ (μ-λ), η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΕΛΜΕ-ΣΕΠΕ, το ΣΜΤ και ο Ενιαίος φοιτητικός σύλλογος. Στην κεφαλή της διαδήλωσης συμμετείχαν μέλη της παλαιστινιακής κοινότητας που ζουν στα Χανιά με δικό τους πανό και παλαιστινιακές σημαίες.



Απουσίαζε η Επιτροπή Ειρήνης (ΚΚΕ) που, μετά από μια εβδομάδα σιωπής, αποφάσισε την προηγούμενη μέρα να βγάλει κάλεσμα για το ζήτημα την επόμενη Τριτή!

Στη διαδήλωση που είχε παλμό κυριάρχησε σε όλα τα μπλοκ το «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» Φωνάχτηκαν αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα ενάντια στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ισραήλ και ενάντια στη βρώμικη εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή.

Στη συγκέντρωση διακινήθηκε προκήρυξη της Πρωτοβουλίας Αντίστασης με την τοποθέτηση για το ζήτημα και το κάλεσμα για την εκδήλωση για το παλαιστινιακό την Τετάρτη 18/10 στις 7μμ στο Εργατικό κέντρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου