Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ-ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!


Ακόμα και αυτές οι ελάχιστες εικόνες και οι πληροφορίες για τη γενοκτονία των παλαιστινίων,τις καθημερινές εκατοντάδες δολοφονίες, τους πολλαπλάσιους σακατεμένους που έρχονται λόγω της επιλεκτικής ευαισθησίας των δυτικών ΜΜΕ, αποκαρδιώνουν και οργίζουν το κάθε λαϊκό άνθρωπο. Ο βομβαρδισμός του νοσοκομείου με τους 500 νεκρούς, τα 2000 παιδιά που δολοφονήθηκαν σε δυο βδομάδες, είναι δυστυχώς μόνο ο πρόλογος του εγκλήματος του σιωνιστικού φασιστικού κράτους του Ισραήλ με τις ευλογίες και τη στήριξη Αμερικάνων και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών. Οι τόνοι προπαγάνδας και ο οχετός απέναντι σε ένα λαό που τολμά!! να αντιστέκεται και να θέλει να ζήσει, θέλουν πρώτα και κύρια να δηλητηριάσουν, να μπερδέψουν τους λαούς που ενστικτωδώς, σε αυτούς τους αρνητικούς συσχετισμούς, με την ακρίβεια να σαρώνει ενώ το κεφάλαιο παγκόσμια εντείνει την επίθεση στις εργατολαικές κατακτήσεις, βγαίνουν στο δρόμο σε διάφορες πόλεις και χώρες.


Το ανελέητο σφυροκόπημα και η φυλακή χωρίς νερό,φαί,ρεύμα της γάζας, από μόνο του είναι ένα γεγονός που θα έπρεπε από το λαό μας να καταγγελθεί μαζικά, επίμονα, να ανοιχτεί στους χώρους δουλειάς, σπουδών, στα σχολειά. Πόσο μάλλον όταν βρισκόμαστε σε μια χώρα, που η αστική της τάξη μας μπλέκει ενεργά στο πόλεμο, τάσσεται ανοιχτά υπέρ και συνεργάζεται με τους σιωνιστές του Ισραήλ. Σε ένα πόλεμο που τείνει να απλώσει στη Μέση Ανατολή και να μετατραπεί σε ακόμα πιο εφιαλτικό, με δοσμένα τα συνεχή ταξίδια των ηγετών της Δύσης, τις απειλές του Ιράν, και κυρίως τη συσσώρευση αεροπλανοφόρων, στρατιωτικού υλικού, στρατού στα σύνορα Λιβάνου και Ισραήλ και πάει λέγοντας.


Εδώ λοιπόν βρίσκεται και ο κρίσιμος ρόλος της χώρας, που τις τελευταίες μέρες και βδομάδες παρακολουθούμε να αυξάνεται εκθετικά ο ρυθμός μετατροπής της σε πολεμικό ορμητήριο και οι βάσεις να απλώνονται και να γεμίζουν ασφυκτικά με αμερικάνικα όπλα και μαχητικά. Αν προκαλούσε από μόνη της η συνοδεία της ελληνικής φρεγάτας Ψαρρά στα ΝΑΤΟικά πλοία τις πρώτες μέρες αλλά και η χτεσινή επίσκεψη του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου, τα δημοσιεύματα για την Ελευσίνα και τη Σούδα είναι ακόμα πιο προκλητικά. Παραχωρείται λοιπόν το αεροδρόμιο της Ελευσίνας ,μετά τα ναυπηγεία, για τις αμερικανονατοικές ανάγκες και σχεδιασμούς. Η εδώ βάση, της Σούδας, πλέον είναι πιο ενεργή από ποτέ και φιλοξενεί μέσα στα άλλα  7 ιπτάμενα τάνκερ, 10 C-130 ειδικών επιχειρήσεων, 1 KC-135 ηλεκτρονικού πολέμου και 1 υπερσύγχρονο αεροσκάφους ναυτικών επιχειρήσεων Boeing P-8 Poseidon, ΑC-130 , μαζί με ένα μεγάλο αριθμό πεζοναυτών, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.


Ο λαός μας δεν αντέχει να σκέφτεται τις θηριωδίες των Ισραηλινών, κάνοντας τις συσχετίσεις με τα παιδιά του και τις σκέψεις που τον μαυρίζουν. Ούτε τις τρομακτικές συνέπειες στο τώρα και στο μέλλον, της μετατροπής δηλαδή της χώρας σε χώρα βάσεων και νατοικού φρούριου. Το πόσο επικίνδυνη είναι η τυχοδιωκτική, εγκληματική πολιτική της αστικής τάξης, με δοσμένο το βάθεμα της εξάρτησης και της εμπλοκής. Τα δις για όπλα και εξοπλισμούς την ώρα που ο λαός στενάζει. Όμως πρέπει να βρούμε το κουράγιο, να εμπνευστούμε από την σπουδαία αντίσταση ενός λαού που τα έχει βάλει με τους μεγαλύτερους φονιάδες του πλανήτη. Να βγούμε το επόμενο διάστημα μαζικά στο δρόμο, να καταγγείλουμε τη σφαγή του παλααιστινιακού λαού, να αντιπαλέψουμε την πολιτική της εμπλοκής, του πολέμου που δένεται με την επίθεση στο μεροκάματο, στις συντάξεις, στην περίθαλψη.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 24/10/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου