Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Συνέντευξη τύπου του ΚΚΕ(μ-λ) για την ΑΠΟΧΗ απο τις ευρωεκλογές

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας για την "Αποχή απο τις Ευρωεκλογές" η οργάνωση Χανίων του ΚΚΕ (μ-λ) πραγματοποίησε όλο αυτό το διάστημα παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης όπου μοιράστηκε πλατία στο λαό της πόλης η κεντρική προκύρηξη της οργάνωσης. 

Στα πλαίσια αυτά δόθηκε τις προηγούμενες μέρες συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα (Χανιώτικα Νέα, Νέα Τηλεόραση) όπου μέλη της οργάνωσης μας κάλεσαν τους εργαζόμενους, τη νεολαία και το λαό της πόλης να ΑΠΕΧΟΥΝ απο τις αντιδραστικές κάλπες των ιμπεριαλιστών της ΕΕ και να μην νομιμοποιήσουν με την συμμετοχή τους τα δεινά που έχει επιβάλει στο λαό μας η συμμετοχή της χώρας στην ΕΕ. 

Ανέδειξαν τις αντιδραστικές πολιτικές της ΕΕ που επιβλήθηκαν στη χώρα μέσω των μνημονίων, της καταστροφής του παραγωγικού ιστού της χώρας, το ρόλο της στο ξεκλήρισμα της φτωχομεσαίας αγροτιάς. Κατείγγηλαν επίσης την συμμετοχή και τον ρόλο της ΕΕ στον πολέμο στην Ουκρανία και στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού. 

Ταυτόχρονα, ανέδειξαν την αναγκαιότητα της μαζικής συμμετοχής στους αγώνες ως τη μοναδική προοπτική του λαού και της νεολαίας για μια ζωή με δικαιωμάτα και ως το απαραίτητο συμπλήρωμα της ΑΠΟΧΗΣ απο την φαρσοκωμωδία των ευρωεκλογών. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου