Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ- 10 ΙΟΥΝΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ- ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 9.30ΠΜ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

 

ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ

ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

10 ΙΟΥΝΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Την πραγματικότητα της όλο και πιο στυγνής εκμετάλλευσης των εργαζόμενων έρχεται να θεσμοθετήσει για να την πάει πολύ παραπέρα το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο του Χατζηδάκη.

Η κατάσταση διάλυσης του εργατικού κινήματος αποθρασύνει το σύστημα της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και εκμετάλλευσης, που πλέον θέλει θυσία την ίδια τη ζωή των εργαζόμενων για να ανοίξουν νέοι κύκλοι κερδοφορίας για το κεφάλαιο. Το απύθμενο θράσος του υπουργού Χατζηδάκη που θέλει να εμφανίσει το μαύρο άσπρο είναι ενδεικτικό του κυνισμού της κυβέρνησης του κεφαλαίου που αλωνίζει με δοσμένα τα άσφαιρα και υποκριτικά πυρά της αστικής αντιπολίτευσης ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον κούφιο όπως αποδείχτηκε στις 3 Ιούνη βερμπαλισμό του ΚΚΕ- ΠΑΜΕ.

Η επίθεση των δυνάμεων του κεφαλαίου ένα μονάχα όριο μπορεί να έχει. Το όριο που μπορεί να βάλει η αποφασιστική αντίσταση των εργαζομένων. Δεν αρκέστηκαν στα μνημόνια ούτε θα σταματήσουν με κανένα άλλο τρόπο. Παρά τους αρνητικούς συσχετισμούς η αντίσταση είναι όρος ζωής για την εργατική τάξη και ευρύτερα για τους εργαζόμενους και όλο τον κόσμο της δουλειάς. Να γιατί οι εργαζόμενοι αλλά και η νεολαία πρέπει να πάρουν στα χέρια τους την απεργία στις 10 Ιούνη που οι κάθε λογής εργατοπατέρες την θέλουν τουφεκιά στα επιτρεπτά πλαίσια ενός συστήματος που ολοφάνερα επιδιώκει την πιο βάρβαρη εκμετάλλευση χωρίς οχτάωρο και Κυριακές, αλλά και χωρίς καν το δικαίωμα στην απεργία.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη και σίγουρα η ταξική πάλη δεν καταργείται όσο υπάρχουν τάξεις και εκμετάλλευση. Οι καθυστερήσεις όμως στον αγώνα, είναι σε βάρος των εργαζόμενων. Μαζικά λοιπόν στην απεργία για να μην περάσει το νέο αντεργατικό τερατούργημα. Μαζικά και αποφασιστικά στον αγώνα για την υπεράσπιση της ζωής και του δίκιου μας.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ – ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 10-6 στις 9.30π.μ. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΧΑΝΙΑ 8-6-2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου