Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Μαζικά στο συλλαλητήριο ενάντια στη νέα συμφωνία για τις αμερικάνικες βάσεις! ΠΕΜΠΤΗ 12/5, 7μμ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ


Η Κ.Ο. Χανίων του ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το Χανιώτικο λαό και τη νεολαία στη συγκέντρωση καταγγελίας που καλούν συλλογικότητες και φορείς της πόλης  τη Πέμπτη 12/5  7μμ στη πλατεία Αγοράς ενάντια στη νέα συμφωνία για τις αμερικάνικες Βάσεις.

Η ψήφιση της νέας συμφωνίας από τη Βουλή, επικυρώνει τη μετατροπή όλης της χώρας  επ αόριστον σε πολεμικό ορμητήριο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, την ίδια στιγμή η εμπλοκή της Ελλάδας στον άδικο πόλεμο της Ουκρανίας αναβαθμίζεται διαρκώς.

Τις πρώτες συνέπειες τις βιώνει ήδη ο λαός που βλέπει το εισόδημα του να ληστεύεται από την  ακρίβεια ενώ οι κίνδυνοι από την κλιμάκωση της ιμπεριαλιστικής σύγκρουσης ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ρωσίας αφορούν την ίδια του τη ζωή.

Η γιγάντωση της βάσης της Σούδας(με επέκταση της και στη πλευρά του εμπορικού λιμανιού),η νέα βάση της Αλεξανδρούπολης και όλα τα νέα ορμητήρια των φονιάδων του ΝΑΤΟ που απλώνονται στη χώρα μας, μας σέρνουν ακόμα πιο βαθιά στο πόλεμο ενώ μετατρέπουν τον τόπο μας σε στόχο επιθέσεων από τους εχθρούς των προστατών μας!

Να αντιπαλέψουμε  τη πολιτική της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης που μας  προορίζει   θυσία  στα ιμπεριαλιστικά σφαγεία .Να δυναμώσουμε το αντιπολεμικό αντιιμπεριαλιστικό κίνημα που είναι ο μόνος δρόμος να παλέψουν οι λαοί για τη ειρήνη.

 

·                     ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ!  ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!

·                     ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ

·                     ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

·                     ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!

·                     ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου