Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Ανταπόκριση απο την συγκέντρωση ενάντια στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ



Σε αναντίστοιχο επίπεδο σε σχέση με τις απαιτήσεις των καιρών, ωστόσο δεν έμεινε αναπάντητη στα Χανιά η νατοϊκή σύνοδος που επισημοποιεί σε επίπεδο αποφάσεων τη νέα επικίνδυνη για τους λαούς φάση που έχει ήδη μπει ο ιμπεριαλιστικός ανταγωνισμός μετα τον πόλεμο στην Ουκρανία που καλά κρατεί.

Καθοριστικά στο να γινει η κινητοποίηση επέδρασε η αποφασιστικότητα που έθεσε το κάλεσμα για κινητοποίηση αρκετά νωρίς η Πρωτοβουλία Αντίστασης σε συλλογικότητες της πόλης.

Με τον τρόπο της στον ίδιο χώρο και ώρα εκτός της Πρωτοβουλίας Αντίστασης, την Ανυπότακτη Κρήτη και την ΕΛΜΕ,  κάλεσε και συμμετείχε και η Επιτροπή Ειρήνης που προχώρησε στη μηχανοκίνητη πορεία της, με λίγα αυτοκίνητα, όπως την είχε προαναγγείλει.

Το γεγονός είναι πως τόσο οι αλματώδεις ανατιμήσεις που λεηλατούν τα μεροκάματα και τους μισθούς, όσο και οι υπαρκτοί πολεμικοί κίνδυνοι, είναι ανοικτές προκλήσεις για τη μαζική λαϊκή πάλη και γι’ αυτούς που θέλουν να στηρίξουν τη μοναδική αυτή διέξοδο που έχει ο κόσμος της δουλειάς για την υπεράσπιση της ζωής και του δίκιου του από κάθε άποψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου