Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Όχι ασκήσεις πάνω από τα κεφάλια μας. Να πάψει η εμπλοκή στον πόλεμο.


Η οργή του Ποσειδώνα (κοινή αεροπορική άσκηση Ελλάδας- ΗΠΑ) παράλληλα με ανάλογη άσκηση με το Ισραήλ, προκαλεί τη δίκαιη οργή των κατοίκων στα Κουνουπιδιανά  - Ακρωτήρι όπου μέρες τώρα υφίστανται το ανυπόφορο βόμβο των F35 και F16 πάνω από τα κεφάλια τους. Όμως αυτή η ανυπόφορη κατάσταση που δεν είναι πρωτόγνωρη, δεν είναι το μόνο κακό από αυτά που εξελίσσονται σχετικά με την επιλογή της αστικής τάξης να μπλέξει τη χώρα στην ιμπεριαλιστική σύγκρουση ΗΠΑ- ΡΩΣΙΑΣ.

 

Ο εργαζόμενος λαός υφίσταται ήδη τα δεινά της λεηλασίας του μισθού του από την ακρίβεια που  κλιμακώνεται, και την ίδια ώρα η τυχοδιωκτική υποταγή της χώρας στο πολεμικό άρμα των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ, γεννά θανάσιμους πολεμικούς κινδύνους. Ο αγώνας για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς είναι αναγκαίος και παράλληλα αναγκαίος και σε σχέση αλληλοτροφοδότησης ο αγώνας για την ειρήνη και τη φιλία των λαών.

 

Είναι ζωτική ανάγκη να παλέψουμε ενάντια στους αστικούς τυχοδιωκτισμούς που μετατρέπουν τη χώρα σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ και κλιμακώνουν τον αντιδραστικό ανταγωνισμό των αστικών τάξεων Ελλάδας – Τουρκίας, που αξιοποιείται από τους ιμπεριαλιστές, και υποθηκεύεται η ειρήνη, η ζωή και το μέλλον του λαού.

 

Πρωτοβουλία Αντίστασης

Χανιά 14/7/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου