Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Όλοι στην πρωτομαγιάτικη πορεία 9.30 πμ στο Δημαρχείο- Κόκκινη πρωτομαγιά , πρωτοπόρα εργατιά


Η εργατική τάξη είναι η τάξη που μπορεί με την εκ νέου συγκρότησή της να μπει μπροστά στους αγώνες των λαών για την ειρήνη, το δίκιο και την πρόοδο.Κάτι τέτοιο είναι ιστορική αναγκαιότητα μα και ιστορική δυνατότητα.

 

Το σύστημα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας εντείνει την εκμετάλλευση για τη συσσώρευση κερδών και ταυτόχρονα η αθεράπευτη κρίση του σήμερα οξύνει στο έπακρο τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και σπρώχνει τους λαούς σε ολοένα και πιο επικίνδυνα πολεμικά σφαγεία. Η κλιμάκωση του πολέμου, της ακρίβειας, της φασιστικοποίησης και του μαύρου μέλλοντος που υπόσχεται το σύστημα σύντομα θα γεννήσει εργατικές λαϊκές αντιστάσεις.

 

Η πραγματικότητα ωστόσο της διάλυσης του εργατικού επαναστατικού κομμουνιστικού κινήματος είναι γεγονός και αυτό άλλωστε εξηγεί το θράσος και τη βαρβαρότητα κεφαλαίου ιμπεριαλιστών.  Η πραγματικότητα δείχνει την ανάγκη να καλυφθεί το κενό και η δυνατότητα αυτή είναι μέσα στις αντιστάσεις που ήδη ξεσπάνε και θα ξεσπάσουν σφοδρότερες. Να παλέψουμε αποφασιστικά για αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις για ν’ ανατραπεί η απαράδεκτη κατάσταση που στερεί βασικά αγαθά (ηλεκτρικό, τρόφιμα, περίθαλψη) απ’ αυτούς  που παράγουν τον πλούτο της κοινωνίας. Να υπερασπιστούμε το δικαίωμα των εργαζομένων και της νεολαίας στη ζωή.

 

·        Όλοι στον αγώνα για την Ειρήνη. ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΡΩΣΙΑ έξω από την Ουκρανία. Έξω οι βάσεις – έξω η Ελλάδα από τον πόλεμο.

 

·       Αγώνας για πραγματικές αυξήσεις στο κόστος της ζωής.

 

·        Κάτω ο νόμος Χατζηδάκη. Κάτω τα χέρια από την απεργία.

 

·        Κάτω η πολιτική της εμπλοκής στον πόλεμο, της φτώχειας, της φασιστικοποίησης.

 

Όλοι στις συγκεντρώσεις την  Κυριακή 1η Μάη.

 

Προσυγκέντρωση 9.30πμ μπροστά στο Δημαρχείο

 

Πρωτοβουλία Αντίστασης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου