Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Από την πορεία για τον ερχομό του αεροπλανοφόρου

 

Ανταπόκριση

Με το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο J. BUSH και τη συνοδεία του στον κόλπο της Σούδας και πολλές δεκάδες πούλμαν να πηγαινοφέρνουν πληρώματα του στόλου των ΗΠΑ για αναψυχή στα Χανιά, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση ενάντια σ’ αυτή την πραγματικότητα και τη συνολικότερη πραγματικότητα εμπλοκής της χώρας μας στον πόλεμο στην πρώτη γραμμή των δράσεων ΗΠΑ- ΝΑΤΟ.

Η συγκέντρωση καλέστηκε από την Επιτροπή Ειρήνης χωρίς κανένα ενδιαφέρον συντονισμού για ευρύτερη συμμετοχή κόσμου. Ούτε όμως άλλες δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς έδειξαν ενδιαφέρον συμμετοχής  ή για κάποια άλλη δράση. Όλοι καλά επομένως. Η πραγματικότητα όμως που επιμένει μαρτυρά άλλα…

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης  συμμετείχε με κάλεσμα από τις προηγούμενες μέρες και με μαζικό μοίρασμα προκήρυξης  στο κέντρο της πόλης και σε μαζικούς χώρους.  Συνολικότερα έχει πυκνώσει τη δράση της στα βασικά μέτωπα πάλης που έχει αντικειμενικά ανάγκη να συγκροτήσει ο λαός και βρίσκονται σε σχέση αλληλοτροφοδότησης.

Η διαμόρφωση όρων πάλης του λαού ενάντια στην πείνα και την ανέχεια και τους πολεμικούς κινδύνους που απειλούν τη ζωή του είναι μονόδρομος και υπηρετείται στο δρόμο και στην επαφή με το λαό έξω από εκλογικές αγωνίες και με εμπιστοσύνη στην προοπτική που θα ανοίξει η μαζική λαϊκή αντίσταση όταν αυτή αρχίσει να ξεδιπλώνεται.

Χανιά 7-10-2022

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου