Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Ανταπόκριση από την εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ)

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της οργάνωσης Χανίων του ΚΚΕ(μ-λ). Ένα σημαντικό δυναμικό αγωνιστών που κινείται γύρω από την οργάνωση και τα σχήματά της, είδε από την αρχή με ενδιαφέρον τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης, με τη συμμετοχή και συντρόφων του TKP/ML,πάνω στα κρίσιμα μέτωπα της πάλης του λαού που πρέπει να ανασυνταχτούν και βρίσκονται σε σχέση αλληλοτροφοδότησης μεταξύ τους.

Όπως κέντραρε η αφίσα που μαζικά κολλήθηκε στην πόλη αλλά και το κάλεσμα που επίσης δόθηκε μαζικά από χέρι σε χέρι, η φτώχεια, η τρομοκρατία, ο πόλεμος, συνθέτουν μια ζοφερή πραγματικότητα, αλλά επιβάλλουν ταυτόχρονα τη μοναδική διέξοδο για την ίδια τη ζωή των εργαζόμενων μαζών, τη μαζική τους πάλη.

Παρά τα τεχνικά προβλήματα στην προσπάθεια τηλεδιάσκεψης με τους συντρόφους του TKP/ML, οι τοποθετήσεις εισήγησης, του TKP/ML, αλλά και από κάτω ήταν ουσιαστικές και το ενδιαφέρον κρατήθηκε αμείωτο. Έτσι αποσαφηνίστηκαν κεντρικά σημεία της άποψης της οργάνωσής μας, της κίνησής της, αλλά και της κεντρικής πρότασης συντονισμού και κοινής δράσης. Η διαμόρφωση όρων πάλης, μέσα από την συμβολή στην ενίσχυση των αντιστάσεων εργαζομένων και νεολαίας είναι η αγωνία που κατατέθηκε από την πλευρά της οργάνωσης και ζητήθηκε η πιο ανεβασμένη συμμετοχή των παρευρισκόμενων. Η εκδήλωση συνέβαλλε στην ενίσχυση ενός θετικού κλίματος που είχε ήδη κατακτηθεί μέσα από την κίνηση της οργάνωσης.

 Παραθέτονται αποσπάσματα της εισήγησης αλλά και η τοποθέτηση των συντρόφων του TKP/ML

https://drive.google.com/file/d/1L7EuRXntivwiM1f5lgIn7MobZCvglhEb/view?usp=share_link

 

 

https://drive.google.com/file/d/1sUzP1uqQoUsKVLpvDhAbEDEz0lviUV8r/view?usp=share_link





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου