Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Θέλουν να μας εθίσουν στον τρόμο;

 

Ανακοίνωση τύπου του ΚΚΕ(μ-λ)

Λίγες μέρες πριν τις κάλπες ο αρχιτραπεζίτης του κεφαλαίου Στουρνάρας με την συνεπικουρία του πρώην υπουργού κυβερνήσεων  του κεφαλαίου Αλέκου Παπαδόπουλου, φρόντισε να συνετίσει  το αστικό πολιτικό προσωπικό. Πολύ περισσότερο να προετοιμάσει το λαό για την επόμενη μέρα της παραπέρα λεηλασίας του εισοδήματος του. 

Αυτό επιτάσσουν λένε οι δημοσιονομικοί κανόνες της Ε.Ε. δηλαδή η πολιτική όλα στο κεφάλαιο όλα για το κεφάλαιο. Ή πιο απλά η πολιτική που θέλει τους φτωχούς φτωχότερους για να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Φτάνει λένε με τα προεκλογικά παραμυθιάσματα, ας μη το παρακάνουμε. Από Δευτέρα όποια κυβέρνηση και αν βγει ή όταν τέλος πάντων βγει… επί του έργου.

Αλήθεια ο εκκωφαντικός κρότος περίπου στις 12.30 μ.μ. σήμερα 18 Μάη που κατατρόμαξε χιλιάδες κόσμο από το Ακρωτήρι και τη Σούδα μέχρι τη Νέα Χώρα τους ξέφυγε κατά τις ασκήσεις όπως συμβαίνει συχνά τελευταία; Ή μήπως είναι χρήσιμο για το σύστημα της εκμετάλλευσης και του πολέμου να μας συνηθίζει και σ’ αυτή την πραγματικότητα που θέλει τον τόπο μας πολεμικό ορμητήριο για τον πόλεμο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ στην Ουκρανία που κάθε μέρα κλιμακώνεται;

Δικαιολογημένος και ο φόβος και ο τρόμος. Αναγκαία η οργάνωση και η Αντίσταση για την υπεράσπιση της ζωής και του δίκιου μας. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει!

ΧΑΝΙΑ 18-5-2023


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου