Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Όλοι στην αντιπολεμική-αντιβασική συγκέντρωση Παρασκευή 11/2 στις 7μμ στην πλ.Αγοράς - Ραδιοφωνική παρέμβαση


Ανακοίνωση - Κάλεσμα

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης σε συντονισμό που προέκυψε από την ανοικτή σύσκεψη στις 4 Φλεβάρη στο Εργατικό Κέντρο Χανίων με συλλογικότητες, οργανώσεις και ανένταχτους αγωνιστές της πόλης, καλεί σε αντιπολεμική – αντιβασική συγκέντρωση καταγγελίας της εμπλοκής της χώρας μας στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών την Παρασκευή 11 Φλεβάρη στις 7.00μ.μ. στην πλατεία της Αγοράς.

Οι Χανιώτες είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ ν’ αντισταθούμε στη μετατροπή του τόπου μας σε πολεμικό ορμητήριο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Να μπούμε στην πρώτη γραμμή του αντιπολεμικού μετώπου πάλης που είναι ανάγκη ν’ αναπτυχθεί στη χώρα ενάντια στις επιλογές του συστήματος της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και της εκμετάλλευσης.

Αυτές οι επιλογές που στη συγκυρία της πιο επικίνδυνης ιμπεριαλιστικής σύγκρουσης ΗΠΑ- ΡΩΣΙΑΣ στοιχίζουν τη χώρα πίσω από το πολεμικό άρμα των ΗΠΑ με κέντρο τη βάση της Σούδας, μόνο δεινά φέρνουν στους ανθρώπους της δουλειάς, στα παιδιά του και στον τόπο μας.

Οι αγώνες για το μεροκάματο ενάντια στην ακρίβεια και για τα λαϊκά δικαιώματα στη ζωή που πρέπει να δυναμώσουν μπορούν και πρέπει ν’ αλληλοτροφοδοτηθούν με τους αγώνες για την Ειρήνη που κάθε άλλο παρά είναι δοσμένη όσο κυριαρχούν κεφάλαιο και ιμπεριαλισμός με τους λαούς στο περιθώριο.

  • Όχι στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών

  • Καμιά εμπλοκή της χώρας στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ

  • ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ – ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

Πρωτοβουλία Αντίστασης ΧΑΝΙΑ 8-2-22

 

https://www.mixcloud.com/Ertchanion1/%CE%BF-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CF%84-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%89%CE%BD-10-02-2022/

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου