Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ- KAΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ- ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ- ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


Καιρό τώρα φαίνονταν καθαρά η πρωτόγνωρη όξυνση της σύγκρουσης ΗΠΑ- ΡΩΣΙΑΣ. Όμως παρόλα αυτά η χώρα όλο και περισσότερο μετατρέπεται από τη Σούδα ως την Αλεξανδρούπολη σε απέραντη βάση - πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ προς πάσα χρήση.

Χθες και ενώ η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ανοίγει νέους κύκλους επικίνδυνης κλιμάκωσης της έντασης του ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού, η κυβέρνηση ξεπερνά κάθε όριο στην εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο στέλνοντας για λογαριασμό των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ δύο C 130 με ρουκέτες και άλλα όπλα. Ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δηλώνει αυτές τις ώρες πως αν απαιτηθεί από τις ΝΑΤΟΙΚΕΣ δυνάμεις θα στείλουμε μαχητικά και πιλότους.


Η εύλογη ανησυχία για τους πολεμικούς κινδύνους, η οργή μας για τις αστικές επιλογές που μπλέκουν επικίνδυνα τη χώρα πρέπει να μετατραπεί σε δράση ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Η πάλη για το σταμάτημα του πολέμου και την ειρήνη είναι επιτακτική και απαιτεί μαζική κινητοποίηση. Αυτό είναι το θέμα της συζήτησης της Πρωτοβουλίας Αντίστασης στην ανοικτή της σύσκεψη αύριο Τρίτη 1 Μάρτη στις 7.00μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων και λόγος θα δοθεί σε συλλογικότητες κα οργανώσεις της πόλης που έχουν καλεστεί.

ΕΞΩ ΡΩΣΙΑ- ΗΠΑ- ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ – ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ

ΧΑΝΙΑ 28-2-2022


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου