Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

70 χρόνια ΝΑΤΟ- Όλοι στην αντιπολεμική-αντιβασική συγκέντρωση Παρασκευή 18/2 7μμ στην πλ. Αγοράς

 

Ανακοίνωση – κάλεσμα της οργάνωσης Χανίων του ΚΚΕ(μ-λ)

1952-2022 : Στα 70 χρόνια ΝΑΤΟ ο λαός μας έχει υποστεί τη χούντα και την τρομοκρατία, το δράμα του πολέμου στην Κύπρο, τον ψυχρό πόλεμο στο Αιγαίο και τη δυσβάσταχτη κούρσα των εξοπλισμών. Τον καρκίνο των βάσεων που απλώνεται, τη μετατροπή της χώρας επανειλημμένα σε πολεμικό ορμητήριο και τους δύο τελευταίους μήνες την εμπλοκή στην πιο επικίνδυνη ιμπεριαλιστική σύγκρουση που απειλήθηκε ποτέ μεταξύ ΗΠΑ- ΡΩΣΙΑΣ.

Η οργάνωση Χανίων του ΚΚΕ(μ-λ) στο πλαίσιο κινητοποίησης σε μια σειρά πόλεις της χώρας, καλεί σε συγκέντρωση την Παρασκευή 18 Φλεβάρη στις 7.00μ.μ. στην Πλατεία της Αγοράς. Τις τελευταίες βδομάδες όλοι νιώσαμε τους τεράστιους κινδύνους που γεννά για το λαό και τη χώρα η πρόσδεση στο άρμα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Είναι ανάγκη η νεολαία και ο λαός ν’ αντισταθούν στο βάθεμα της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και στον τυχοδιωκτισμό της ντόπιας πλουτοκρατίας που μπλέκει τη χώρα σ’ όλα τα ανοικτά ιμπεριαλιστικά μέτωπα των ΗΠΑ- ΓΑΛΛΙΑΣ- ΝΑΤΟ. Οι βάσεις από τη Σούδα μέχρι την Αλεξανδρούπολη και τα δις από τον ιδρώτα των ανθρώπων της δουλειάς για κούρσες εξοπλισμών, δε φέρνουν ασφάλεια και ειρήνη. Μας μπλέκουν στον πόλεμο.

Είναι ανάγκη αυτοί που το πιστεύουν να μπουν μπροστά με συνέπεια και επιμονή, για να συγκροτηθούν όλα τα μέτωπα πάλης του λαού για την υπεράσπιση της ζωής και του δίκιου του κόντρα στις αντιδραστικές επιλογές του συστήματος της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης. Ξανά και αυτή την Παρασκευή 18 Φλεβάρη στις 7.00μ.μ. στην Πλατεία της Αγοράς να βροντοφωνάξουμε ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Να συμβάλλουμε στη συγκρότηση του μετώπου πάλης των λαών ενάντια στην εκμετάλλευση, τον εθνικισμό, τον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό.

Χανιά 15-2-2022



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου