Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.

 


Με τη συμμετοχή δεκάδων αγωνιστών πραγματοποιήθηκε η σημερινή αντιπολεμική-αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση στα Χανιά. Η τοπική οργάνωση από τις 12μμ είχε στήσει μικροφωνική και προπαγάνδιζε για ώρα  στο κέντρο της πόλης  την ανάγκη του αντιπολεμικού αντιιμπεριαλιστικού ξεσηκωμού. 

Οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ στην Ουκρανία και το πολεμικό μακελειό αυτών των ημερών ,φανερώνουν   περά όλων των άλλων τους πολεμικούς κινδύνους που μπλέκεται ο τόπος από την μετατροπή του σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ, με ιδιαίτερη την  σημασία της βάσης  Σούδας. 

Με πανό συμμετείχαν στη συγκέντρωση πέραν του ΚΚΕ(μ-λ), το ΝΑΡ-νΚΑ και ο φοιτητικός σύλλογος του ΗΜΜΥ που καλούσαν σε συγκέντρωση μια ώρα μετά στο ίδιο μέρος. Οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν στην πλατεία Αγοράς φωνάζοντας συνθήματα και καταγγέλλοντας τους ιμπεριαλιστές που ξαναχαράζουν τα σύνορα με το αίμα των λαών. Επιτακτική ανάγκη των ημερών  η απεύθυνση σε κάθε γειτονιά, σε χώρους δουλειάς και σπουδών, για τη μαζική καταγγελία στο δρόμο του νέου πολεμικού μακελειού.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου