Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Υπόθεση του μαζικού κινήματος το τσάκισμα των φασιστών και της πολιτικής που τους γεννά!

Το φασιστοκάλεσμα για αντισυγκέντρωση μίσους και σκοταδισμού που διακινείται στο διαδίκτυο με αφορμή τη πορεία ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ αποτελεί πρόκληση για τα αντιφασιστικά αισθήματα του χανιώτικου λαού.
Οι φασιστικές ομάδες βγαίνουν ξανά από τις τρύπες τους πατώντας στην ένταση της πολιτική της φασιστικοποίησης που προωθεί το σύστημα και οι κυβερνήσεις του.


Αυτοί που:

 Απαγορεύουν με νόμους τη διαδήλωση και την απεργία, που βάζουν την αστυνομία στα πανεπιστήμια, που χτυπούν τη αγωνιστική συγκρότηση των σωματείων και των φοιτητικών συλλόγων.

Φορτώνουν πρόστιμα σε οργανώσεις της αριστεράς για αφισοκόλληση για να φιμώσουν κάθε φωνή αντίστασης.

Αυτοί που στήνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης για πρόσφυγες και μετανάστες, όταν δεν τους πνίγουν στη θάλασσα.

Αυτοί που κάνουν τεμενάδες στους φονιάδες των λαών και παραδίδουν όλη τη χώρα για βάση των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, ξερνώντας εθνικιστικό δηλητήριο για τους γειτονικούς λαούς.

Είναι αυτοί που με τη πολιτική τους θρέφουν τα φασιστικά σκουπίδια. 

Η νέα άγρια επίθεση που προαναγγέλλουν ήδη κυβέρνηση και ιμπεριαλιστές στο κόσμο της δουλειάς, η μεγαλύτερη στοίχιση στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ θα είναι και η πολιτική της επόμενης μέρας.

Απαραίτητο συμπλήρωμα είναι η κλιμάκωση της φασιστικοποίησης, το περαιτέρω χτύπημα των δημοκρατικών ελευθεριών του λαού, το ξεσάλωμα του αντικομμουνισμού. 

Στόχος τους η δυνατότητα του λαού να οργανώνεται και να παλεύει απέναντι σε αυτούς που του κλέβουν τη ζωή. 

Αυτή τη πολιτική την στήριξαν όλα τα αστικά κόμματα ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ και τα δεκανίκια, τους είτε σαν κυβέρνηση είτε σαν αντιπολίτευση. Και τώρα υποκρίνονται πως πέφτουν από τα σύννεφα από την άνοδο των φασιστικών μορφωμάτων που οι ίδιοι τροφοδότησαν και μέσω των ΜΜΕ.

Δε θα τους περάσει! Το τσάκισμα του φασισμού δεν είναι υπόθεση της αστικής δικαιοσύνης που ποινικοποιεί τους λαικούς αγώνες. Είναι η αστική δικαιοσύνη που βγάζει παράνομες τις απεργίες, που δικάζει αγωνιστές για τη πολιτική τους δράση, που άφησε τον Κασιδιάρη να κατέβει στις εκλογές από τη φυλακή.

Η ενίσχυση των φασιστών δεν απαντιέται με αυτόκλητους ζορό που τάχα για λογαριασμό όλων μας θα αντιμετωπίσουν τους φασιστές.

Το τσάκισμα του φασισμού είναι υπόθεση του λαϊκού εργατικού κινήματος. Περνάει μέσα από το δυνάμωμα των αγώνων ενάντια στο νέο γύρο επίθεσης σε δικαιώματα και κατακτήσεις του κόσμου της δουλειάς. Περνάει από την μαζική αντίσταση στη μετατροπή της χώρας σε πολεμικό ορμητήριο για τους ιμπεριαλιστές.
Ο λαός στο δρόμο, με όπλο την διαδήλωση και την απεργία ,θα συγκρουστεί με τη πολιτική της φασιστικοποίησης που τροφοδοτεί το φασισταριά. Ο λαός και η νεολαία στο δρόμο, θα υπερασπιστεί τις δημοκρατικές ελευθερίες, τους συλλόγους και τα σωματεία του και θα κόψει τον αέρα στους φασιστές.











kkeml LOGO GRAY,kkeml LOGO GRAY
 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου