Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Ανακοίνωση για το ξυλοδαρμο 15χρονων κοριτσιών απο Αμερικάνους ράμπο

 


Ο ξυλοδαρμός με χαστούκια και γροθιές δύο 15χρόνων μαθητριών από Αμερικάνους στρατιωτικούς είναι μια ακόμα απόδειξη για το τι σημαίνει η διαρκής αναβάθμιση του καρκίνου της Βάσης στον τόπο μας. Οι βιαιοπραγίες και οι προπηλακισμοί , το ντου σε ξενοδοχεία και η τρομοκράτηση των ντόπιων είναι σταθερά στο τρόπο «διασκέδασης» των Αμερικάνων ράμπο. Οι λιγοστές καταγγελίες που φτάνουν τελικά στο φως της δημοσιότητας είναι πραγματικά η κορυφή του παγόβουνου.

Αποκαλύπτεται ξανά πως η μετατροπή του κόλπου της Σούδας και του Ακρωτηρίου  σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ–ΝΑΤΟ, πάει χέρι-χέρι με τη μετατροπή της πόλης των Χανίων σε Τρούμπα για να «ξεδίνουν» σε καθεστώς ετεροδικίας (δηλαδή πλήρους ασυδοσίας) οι φονιάδες των λαών.

Αυτές τις μέρες εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας η σφαγή των Παλαιστίνιων από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, με τη στήριξη της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ. Το αεροπλανοφόρο Ford που κατέπλευσε στον κόλπο της Σούδας είναι σημαντικό γρανάζι αυτής της πολεμικής μηχανής και αυτό από μόνο του αποτελεί πρόκληση για τα αντιπολεμικά αισθήματα του χανιώτικου λαού.

Βαθαίνει συνεχώς η θανάσιμη εμπλοκή της χώρας στα πολεμικά σχέδια του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, από την Ουκρανία μέχρι τη Μέση Ανατολή . Οι συνέπειες για το λαό και τη νεολαία από αυτή την εμπλοκή είναι ήδη μεγάλες, αφορούν όλες τις πλευρές της ζωής μας και κινδυνεύουν να γίνουν ακόμα σοβαρότερες.

Ο χανιώτικος λαός, η νεολαία έχουμε κάθε λόγο να αντιταχτούμε μαζικά σε αυτή την πολιτική! Είμαστε με τον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό και όχι με τους φονιάδες του! Είναι ανάγκη ζωής να δυναμώσει το αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό κίνημα στον τόπο μας και μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε σε αυτό.

  • Να διατρανώσουμε την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για λευτεριά και ανεξαρτησία!
  • Να απαιτήσουμε την απεμπλοκή της χώρας μας από την σφαγή στη Γάζα!
  • Ο τόπος μας δεν είναι ορμητήριο θανάτου! Έξω οι βάσεις από τη χώρα! Έξω το αεροπλανοφόρο Ford από τον κόλπο της Σούδας!

Συγκέντρωση καταγγελίας Tρίτη 05/12, 7μμ στην πλατεία Αγοράς

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου