Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Συνεχίζουν τη σφαγή οι σιωνιστές- το αεροπλανοφόρο στη Σούδα και οι βάσεις στηρίζουν τη πολεμική μηχανή!

 


Οι σιωνιστές του Ισραήλ συνεχίζουν τη θηριωδία

Οι ΗΠΑ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΦΑΓΗ

Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ στα ερείπια της Γάζας. Σχεδόν 1,5 εκατομμύριο της Βόρειας Γάζας ξεσπιτωμένοι, χωρίς φαΐ ούτε καν νερό  και χιλιοβασανισμένοι είναι στο στόχαστρο της δολοφονικής μηχανής του Ισραήλ που στόχο έχει τον εκτοπισμό τους με ακόμη πιο βάρβαρο τρόπο απ’ ότι έκανε το σιωνιστικό κράτος από τον πρώτο χρόνο της ίδρυσής του με τη Νακμπα το 1948.

Οι ΗΠΑ στηρίζουν αταλάντευτα το μαντρόσκυλό τους παρότι δυσκολεύονται ν’ αντιμετωπίζουν την οργή των αραβικών μαζών και της παγκόσμιας κοινής γνώμης μπροστά στην πολιτική της τελικής λύσης που ξεκάθαρα πλέον στοχεύει το σύνολο του πληθυσμού της Γάζας.

Μετά το ανθρωποσφαγείο της Ουκρανίας που προκάλεσαν ΗΠΑ- ΝΑΤΟ – ΡΩΣΙΑ που δε φαίνεται να κλείνει, το κουβάρι των ιμπεριαλιστικών και περιφερειακών συγκρούσεων της Μέσης Ανατολής πολτοποιεί ξανά τον πολύπαθο λαό της Παλαιστίνης, που παρά την ωμή βαρβαρότητα που υφίσταται επιμένει να θέλει να ζήσει. Ο λαός της Παλαιστίνης υπάρχει, έχει δίκιο να θέλει λεύτερη αληθινά πατρίδα και όχι κράτος Μπατουστάν που τάχα συζητάνε ακόμη και οι ΗΠΑ.

Σ’ ένα πλαίσιο αρνητικών συσχετισμών για τους λαούς παγκόσμια η αντίσταση του λαού της Παλαιστίνης δοκιμάζεται ταυτόχρονα με την ίδια την υπόστασή του. Ταυτόχρονα δοκιμάζονται τα όρια που μπορεί να βάλει στους φονιάδες των λαών η οργή των κολασμένων της γης στον Αραβομουσουλμανικό κόσμο, στην Αφρική, αλλά και των φωνών αντίστασης στην καπιταλιστική – ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα σ’ όλο τον πλανήτη.

Τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ με τα 70 άλλα τερατόπλοια συνοδείας και τα σμήνη βομβαρδιστικών πάνω απ’ αυτά αλλά και τις γύρω βάσεις επιβάλλουν τον τρόμο σ’ ολόκληρη την περιοχή και καλύπτουν τη θηριωδία του σιωνιστικού μαντρόσκυλου. Η βάση της Σούδας που σαν καρκίνος επεκτείνεται στον τόπο μας αποκαλύπτεται σαν το βασικό και αναγκαίο στήριγμα των ιμπεριαλιστών φονιάδων των λαών. Ο ελλιμενισμός του αεροπλανοφόρου FORD, που παίζει βασικό ρόλο στη στήριξη του Ισραήλ για τη σφαγή στη Γάζα, αποκαλύπτει τη βρώμικη και ιδιαίτερα επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας στα κάθε λογής σχέδια των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ.  Αυτή η εμπλοκή είναι αποτέλεσμα μιας τυχοδιωκτικής πολιτικής που επιδιώκει ρόλο για τους εφοπλιστές, τους  ενεργειακούς ομίλους και συνολικά για την αστική τάξη στην περιοχή, πάντα στο όλο και πιο βαθύ πλαίσιο της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης της χώρας από ΗΠΑ- ΝΑΤΟ – ΔΥΣΗ.

Η νεολαία και ο λαός έχουν ανάγκη ζωής ν’ αντισταθούν σ’ αυτή την πολιτική. Ιδιαίτερα στην πόλη μας οι οργανώσεις και συλλογικότητες του κινήματος και κάθε αγωνιστής πρέπει να ευνοήσουν μέσα και από την κοινή δράση τους  την εκ νέου συγκρότησης του μετώπου πάλης ενάντια στις βάσεις και την άμεση πλέον εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο. Η ενίσχυση αυτού του κρίσιμου, αυτόν τον καιρό, μετώπου αλληλοτροφοδοτείται με το μέτωπο για το μεροκάματο που λεηλατείται, για  το δικαίωμα στη δωρεάν περίθαλψη,  σπουδές, δημοκρατικές ελευθερίες, κ.ο.

Άμεσος συντονισμός για να μη μείνει αναπάντητη η πρόκληση της συμμετοχής του πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου δίπλα στα σπίτια μας που σηματοδοτεί την πιο βρώμικη και πιο επικίνδυνη από ποτέ εμπλοκή της χώρας μας σε κάθε πόλεμο τελικά των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

ΚΟΚΟΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ μέλος του ΚΚΕ(μ-λ) και της Πρωτοβουλίας Αντίστασης

Χανιά 2-12-2023

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου