Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Από την διαδήλωση καταγγελίας της αστυνομικής επέμβασης στο ΑΠΘ

 Πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης διαδήλωση καταγγελίας για την αστυνομική επέμβαση στο ΑΠΘ. Με πανό συμμετείχαν πέρα από τις Αγωνιστικές Κινήσεις, το ΜΑΣ και η συνέλευση αλληλεγγύης στην κατάληψη της
Rosa Nera.


Το πρωί είχε καλεστεί από το Δ.Σ. του συλλόγου παράσταση διαμαρτίας στην πρυτανεία. Την ώρα που εξελίσσονταν τα γεγονότα στο ΑΠΘ, οι Αγωνιστικές Κινήσεις έθεσαν στον κόσμο και στις δυνάμεις να πραγματοποιηθεί διαδήλωση στο κέντρο της πόλης. Οι δυνάμεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αναφέρθηκαν παραπάνω. Η Ενωτική Πρωτοβουλία όπως μας ενημέρωσε και μέσα από ανακοίνωση της προτίμησε να πραγματοποιήσει συμβολική κατάληψη στο άδειο πολυτεχνείο με αίτημα να οριστεί Σύγκλητος αντί να συμβάλει στο κάλεσμα για διαδήλωση.


Τα γεγονότα στο ΑΠΘ δείχνουν ποίοι είναι οι σύμμαχοί μας και ποίοι όχι. Η κυβέρνηση με τα Ματ και τους πρυτάνεις- καθηγητές είναι απέναντι μας. Εμείς οι φοιτητές είμαστε μαζί με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Να συνεχίσουμε και να οργανώσουμε πιο μαζικά τον αγώνα μας για την ανατροπή του νόμου- Κεραμέως.

Όλοι στην γενική συνέλευση την Τετάρτη 24/4, στη 13:00 στο ξύλινο αμφιθέατρο. Όλοι στην διαδήλωση την Πέμπτης 25/2 στη 13:00 στη πλατεία αγοράς.


ΚΑΤΩ Ο ΝΟΜΟΣ-ΚΕΡΑΜΕΩΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

ΝΑ ΑΦΕΘΟΎΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ- ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ- ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου