Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Κάλεσμα στην απεργία, Πέμπτη 16/03| Προσυγκέντρωση 9.30π.μ. στο Δημαρχείο


Το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα δε μπορεί να ανακόψει την επελαύνουσα βαρβαρότητα του συστήματος που οδηγεί πλέον έως και σε μαζικές δολοφονίες, όπως στα Τέμπη. Ταυτόχρονα είναι φανερό πως το σάπιο σύστημα της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και εκμετάλλευσης όπως σε όλα του τα εγκλήματα θα επιδιώξει τη συγκάλυψη και αυτό ήδη μεθοδεύεται. 

Η μετατροπή της οργής σε μαζικό αγώνα για το δίκιο και τη ζωή μας κόντρα στην πολιτική όλα στο κεφάλαιο όλα για το κεφάλαιο, είναι ανάγκη και πρέπει να συνεχιστεί με ορίζοντα την οικοδόμηση όρων αντίστασης με προοπτική την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και όχι τις κάλπες. Τα αιτήματα για φτηνές και ασφαλείς συγκοινωνίες, δωρεάν περίθαλψη και σπουδές για όλους, πραγματικές αυξήσεις μισθών και συντάξεων και για το σταμάτημα της τυχοδιωκτικής εμπλοκής στον άδικο πόλεμο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΡΩΣΙΑΣ, είναι αιτήματα που απαιτούν σκληρό παρατεταμένο και πολύμορφο αγώνα. 

Μ’ όπλο τη διαδήλωση και την απεργία και έξω από αυταπάτες για εύκολες λύσεις, μπορούμε να πετύχουμε νίκες και να ενισχύσουμε τις θέσεις της αντίστασης και της πάλης του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας. Σ’ αυτή την κατεύθυνση να αξιοποιήσουμε την απεργία της Πέμπτης 16 Μάρτη. 

Προσυγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Αντίστασης  9.30π.μ. μπροστά στο Δημαρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου